Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie. Nativii unei zodii trec prin transformări remarcabile

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 16:18
Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie. Nativii unei zodii trec prin transformări remarcabile GALERIE FOTO
Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie

Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie. Astrologii anunță schimbări remarcabile pentru nativii din zodia Taur în următoarea perioadă, care aduce predispoziție către visare, neîmplinire și deziluzie. Pe 6 martie se formează Lună Nouă în zodia Pești, eveniment care aduce începuturi noi pentru toate zodiile.

Săptămâna 4-10 martie este marcată de 3 evenimente astrologice importante, care aduc creativitate, intuiție și înțelepciune. Nativii vor duce o lupă între schimbare și stabilitate, între nou și tradițional.

Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie

Horoscop pentru săptămâna 4-10 martie. Iată previziunile astrologilor pentru nativii din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Nativii din zodia Taur trec prin transformări remarcabile
Nativii din zodia Taur trec prin transformări remarcabile

Berbec

Sunteți dedicați meditației și introspecției. Veți avea parte de situații tot mai puțin derutante la locul de muncă. Vineri, este indicat să faceți investiții în proiecte de grup și planuri de viitor.

Taur

Nativii acestei zodii simt dorința de a face o schimbare majoră în plan profesional. Nu este exclus să își schimbe cariera sau măcar să ia în considerare acest lucru.

Gemeni

Este posibil să vă puneți unele întrebări existențiale retorice. Dacă știți că nu puteți rezolva anumite probleme, indicat ar fi să nu vă bateți capul cu ele. Primiți responsabilități pe care dacă le onorați, veți fi recompensați cu o funcție mai bună.

Rac

Priviți viața dintr-un alt unghi decât până acum. Poată să apară posibilitatea unei plecări în delegație, de unde să vă întoarceți cu lecții profesionale valoroase.

Leu

Până nu veți rezolva problemele din cuplu sau cele care țin de asumarea propriei sexualitați, nu veți fi în totalitate fericiți. Acceptați-vă așa cum sunteți și nu vă fie teamă de necunoscut.

Fecioară

Programul vă obligă să stați mult timp în picioare la birou. Luați pauze regulat și schimbați-vă poziția din când în când. Și… ascultați-vă vocea interioară!

Balanță

Ascultați semnalele transmise de propriul organism. Indicat ar fi să luați decizii în funcție de primul instinct pe care îl aveți, însă nu dați frâu liber nervilor.

Scorpion

Dacă nu vă simțiți prea bine, este indicat să mergeți la un consult. Vineri ați putea avea parte de o atmosferă explozivă la locul de muncă, unde riscați să vă certați cu colegii.

Săgetător

Pot reveni în prim plan răni care au fost deschise în copilărie sau de părinți. Marți puteți negocia un contract profitabil, iar rezultatul poate fi unul promițător.

Capricorn

Se anunță alergătură, o mulțime de telefoane date și primite, ședințe, întâlniri de afaceri sau interviuri de angajare. Credeți în instincte și analizați cu grijă interlocutorii!

Vărsător

Intrați într-o nouă etapă din punct de vedere financiar. Este momentul să țineți o evidență mult mai clară a bugetului, dar să vă și permiteți câteva clipe de relaxare.

Pești

Nivelul de energie crește treptat. Nu supralicitați dacă apar progrese. Aveți răbdare și toate lucrurile se vor așeza de la sine. Pot apărea surprize în dragoste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×