Horoscop pentru săptămâna 10-16 decembrie 2018: berbecii sunt prea emotivi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 13:16
Horoscop pentru săptămâna 10-16 decembrie 2018: berbecii sunt prea emotivi
Iată ce spu zodiile pentru zilele din săptămâna 10-16 decembrie!

Horoscopul pentru săptămâna 10-16 decembrie 2018 arată că cele 12 zodii ar trebui să fie atente pe sfârșit de an. Care sunt previziunile astrelor despre planurile în care vor excela, dar și în cele unde vor eșua teribil. Acestea trebuie să țină cont de faptul că trebuie să găsească o parte bună în orice și să știe de la bun început că fiecare situație dificilă este o lecție. Exact așa cum se spune, fiecare an nou este un nou început! Cei 12 nativi ai zodiacului trebuie să găsească liniștea și maturitatea de a primi veștile de după sărbători.

„Oamenii maturi nu au nevoie de lideri. Majoritatea românilor ratează odată cu maturitatea; sunt geniali în copilărie, sclipitori şi plini de talent în tinereţe şi rataţi la maturitate. Vârsta este un preţ scump de plătit pentru maturitate. Cu cât devenim mai maturi, cu atât mai distinct simţim dorinţa de a folosi mijloacele mai cu economie şi de a fi mai simpli. Numai la o vârstă matură găsim o măsură exactă – o medie de aur – cu ajutorul căreia individualitatea noastră îşi găseşte cea mai perfectă expresie.” 

Horoscop pentru săptămâna 10-16 decembrie

Horoscopul săptămânal arată că zodiile vor avea de învățat în perioada 10-16 decembrie. Cum vor primi veștile și care va fi cea cu noroc pe plan profesional? Unde își vor găsi momentele de relaxare de dinainte de sărbători? Vor reuși să treacă bine peste cele întâmplate sau vor stagna. Crăciunul aduce evenimente neașteptate pentru ele!

Cele 12 zodii ale hororscopului
Cele 12 zodii ale hororscopului

Berbec

Prietenii tăi îți vor da sfaturi foarte utile în săptămâna asta, dialogurile cu ei te vor ajuta să îți clarifici gândurile. Ești foarte emotiv, iar acest lucru te va afecta în spațiul de muncă.

Taur

Încă de la începutul săptămânii ești chemat la raport de către șefii tăi. Vei avea câteva întâlniri doarte importante pentru viitorul tău, pe 13-14 decembrie. Ești foarte interesat de planul tău financiar și de cum și cât îți intră banii în buzunare.

Gemeni

La început de săptămâna vei primi ceva vești din străinătate. Din păcate, unele sunt false și nu te privesc pe tine. În zilele de 13-14 decembrie vei avea parte de multă agitație la locul de munăc. Aceasta te va enerva la culme, ai grijă la temperament.

Rac

Săptămâna ta este cu și despre bani. Din nefericire, primele zile ale săptămânii 10-16 decembrie te surprind plâtind fel și fel de facturi și restanțe. Nu sunt vești prea bune pentru nativul rac, cu toate astea trebuie să cunoști faptul că va veni și o vreme bună.

Leu

Ai parte de zile pline la locul de muncă.  Îți bați capul cu activitățile pe care le vor șefii tăi. De asemenea, cu această ocazie te-au anunțat și că  vei avea noi îndatoriri în plan.

Fecioară

Ambianța de la serviciu este foarte plăcută, ai un job foarte ușor, nimic ce să-ți creeze probleme sau cu care să îți bați prea mult capul. Deseori pare că nu vrei să te complici și renunți ușor.  Ar trebuie să nu te mai mulțumești cu atât de puțin.

Balanță

Balanțele își petrec săptămâna cu copiii și familia. Acesta este mediul adorat de tine, cel mai bine te simți cu cei dragi, așa că faci tot ce poți mai bine să îți faci timp pentru ei.

Scorpion

Săptămâna 10-16 noiembrie are în prim plan treburi gospodărești. Te ocupi de câteva feluri de mâncare și de curâțenia și amenajarea casei.  Ar trebui să fii atent la nevoile celui iubit.

Săgetător

Astrele spun că vei pleca într-o călătorie. Trebuie să fii atent la drum, pentru că altfel ceva rău se poate întâmpla. Săgetătorii trebuie să aibă ochii în patru. Cu toate că plci în vacanță, ești într-o continuă agitație.

Capricorn

Săptămâna 10-16 decembrie aduce pentru tine schimbări pe fluturașul de salariu. Vei avea parte de o sumă mai bunicică, potrivită cu munca pe care o depui. Săptămâna aceasta te vei bucura din mai multe lucruri.

Vărsător

Astrle îți recomandă să începi să-ți prioritizezi obiectivele. Din păcate, dacă vei continua în modul ăsta, îți vei face munca din ce în ce mai grea, apoi vei acumula nenumărate frustrări.

Pești

Ai momente foarte agitate, tocmai astea te fac să te retragi în cealaltă extremă.  Vrei să meditezi, ca să începi să te simți mai legat de tine însuți și să dai la o parte orice răuatate venită din exterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×