Horoscop Neti Sandu. Cele trei zodii care vor da lovitura până la finalul anului 2019. Una este Taurul

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
30/10/2019, 11:46
Horoscop Neti Sandu. Cele trei zodii care vor da lovitura până la finalul anului 2019. Una este Taurul
Horoscop Neti Sandu pentru sfarsit de an 2019. Sursa foto: protv.ro

Neti Sandu a întocmit horoscopul de sfârșit de an 2019. Multe dintre zodii vor primi vești bune, unele vor reuși să ia un credit baban, altele vor pune la punct o afacere la care se gândesc de ceva vreme. Taurul însă are noroc pe toate planurile.

Așa arată horoscop lui Neti Sandu pentru sfârșitul de an 2019

Berbec

Horoscopul lui Neti Sandu spune că nativul Berbec va avea un sfârșit de an de poveste. Nativul va reuși să pună la punct un plan de afaceri pe care îl gândește de ceva vreme, iar acesta se va dovedi a fi unul de mare succes. Și pe plan personal îi merge bine. Va întâlni o persoană foarte interesantă, care s-ar putea transforma în partenerul ideal.

Taur

Taurul este cu gândul la profit, iar acesta va veni. Va avea succes și la tribunal sau în altă zonă unde va avea câștig de cauză după ce depune mai multe documente. Poate veni o veste bună și de la bancă, unde veți obține un credit pentru afacerea mult visată.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor are succes la locul de muncă. O ideea pe care o va propune șefilor va fi foarte bine primită, iar aceștia îl vor răsplăti cu un bonus generos sau chiar o mărire de salariu. Acasă, partenerul de viață vă este alături și vine chiar cu idei de afaceri foarte bune.

Rac

Sfârșitul de an îl va surprinde pe Rac în culmea fericirii. S-ar putea ca familia să se mărească, iar acest lucru să vă facă să visați cu ochii deschiși. Un credit mult așteptat este pe cale să se materializeze, iar investiția profitabilă la care vă gândiți este la un pas depărtare.

Leu

Aveţi multe idei de proiecte pe care vreţi să la puneţi în practică şi o să reuşiţi, treptat, să faceţi ce v-aţi propus, c-o să daţi şi de sponsori care să vă finanţeze. Leul va fi surprins de o invitașie la cafea care s-ar putea transforma în cea mai frumoasă relație de amor pe care a trăit-o vreodată.

Fecioară

Natvul Fecioară are probleme serioase. Sfârșitul de a l-ar putea găsi fără job și fără prea multe perspective. Nu vă îngrijorați, deoarece anul care va veni s-ar putea să fie unul mai bun. Partenerul de viață îi este alături și îl susține în deciziile luate.

Balanța

Nativul Balanță se bucură de un sfârșit de an liniștit. Sărbătorile de iarnă vă vor aduce un plus de liniște și bucurie, mai ales că familia se reunește în jurul bradului de Crăciun. În plus, se întrevede un câștig serios care poate veni dintr-o nouă colaborare.

Scorpion

Sfârșitul de an vine pentru Scorpion cu realizări. Acestea vor fi unele mici, dar vă vor regla puțin situația materială precară în care vă aflați. În plus, familia vă este alături în deciziile pe care le veți lua și veți găsi susținere și de la unii dintre prieteni.

Săgetător

Săgetătorul va suuferi în acest sfârșit de an. La locul de muncă, colegii parcă nu îl mai rivesc cu respectul cu care îl priveau până acum. Situașia materială este una precară, iar cea sentimentală este la fel. Va petrece sărbătorile de iarnă singur.

Capricorn

Nativul Capricorn va primi o veste bună de peste hotare. O rudă sau un prieten este posibil să-l anunțe că are nevoie de o mână de ajutor la afacerea pe care o are, așa că sfârșitul de an v-ar putea prinde peste hotare, departe de familie, dar foarte mulțumit financiar.

Vărsător

Nativul Vărsător are șansa să iasă din încurcăturile financiare în care se află, dacă este de acord să iasă puțșin din zona sa de confort. Se va dovedi a fi o idee bună, însă vă trebuie puțin curaj să acceptați propunerea unui prieten, care vă poate deveni partener de afaceri.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor trebuie să aibă un plan de rezervă, deoarece lucrurile nu stau tocmai bine. Locul de muncă unde vă aflați nu mai este unul sigur, iar sfârșitul de an vă poate găsi șomer. Veți găsi ajutor însă la rude sau la prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×