Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie. Ce zodie va recupera o sumă importantă de bani

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 11:14
Horoscop Neti Sandu 29 ianuarie. Ce zodie va recupera o sumă importantă de bani GALERIE FOTO
Neti Sandu prezintă Horoscopul de marți, 29 ianuarie

Neti Sandu ne aduce Horoscopul zilei de marți, 29 ianuarie, zi în care nativii uneia dintre zodii pot recupera o sumă importantă de bani. Pot apărea unele blocaje pe care trebuie să le depășim dacă vrem să avem parte de reușite și să fim la înălțime.

Vibrația zilei este 11, număr maestru. Neti Sandu ne spune ce zodii vor avea noroc în carieră și ce schimbări mai pot apărea în viețile nativilor din cele 12 zodii.

Una dintre zodii va recupera o sumă importantă de bani
Una dintre zodii va recupera o sumă importantă de bani

Neti Sandu prezintă Horoscopul de marți, 29 ianuarie

Neti Sandu prezintă Horoscopul de marți, 29 ianuarie, o zi excelentă în ceea ce privește ascensiunea profesională și socială. Luna în Scorpion ne invită să lucrăm azi la destinul și realizările noastre.

Berbec

Găsiți o activitate pentru a vă umple timpul liber și pentru a vă mulțumi partenerul. Nu ar strica o ieșire la teatru. Puteți fi invitați să vă alăturați unui proiect, ceea ce vă poate relansa cariera profesională.

Taur

Mai aveți de recuperat niște bani de anul trecut, ceea ce vă va ușura traiul în următoarea perioadă. Puteți primi o ofertă de lucru în particular, ceea ce vă poate ajuta să întâlniți oameni de calibrul dumneavoastră.

Gemeni

Puteți da o serie de examene pe care să le treceți cu brio. Primiți o invitație în străinătate și este posibil să vă găsiți jumătatea până la finalul anului.

Rac

Faceți rost de niște bani care vă vor ajuta să rezolvați niște probleme mai vechi. Faceți un drum până la bancă pentru a cere amânare pentru o rată sau pentru a cere o suplimentare de credit.

Leu

Este posibil să găsiți un loc de muncă în străinătate. În plus, sunt semne bune și în dragoste. Puteți să vă găsiți jumătatea și să vă faceți un rost în viață.

Leii își pot găsi jumătatea
Leii își pot găsi jumătatea

Fecioară

Este posibil să primiți o comandă pe care ați făcut-o în urmă cu ceva timp. În plan profesional faceți mari progrese și sunteți gata să vă depășiți nivelul.

Balanță

Primiți o invitație la cafea, iar întâlnirea se poate concretiza într-o relație de cuplu. Este posibil să cheltuiți o sumă de bani pentru a le face copiilor un cadou pe care să nu îl uite.

Scorpion

Puteți primi o moștenire sau acte de materializare a unor bunuri. Este momentul potrivit să vă cumpărați lucrurile pe care vi le doreați de mult timp.

Săgetător

Veți fi de acord să vă înscrieți într-un grup bine văzut pe scena socială și mondenă. Puteți fi acceptat la un nivel ridicat de studii sau puteți fi promovat în funcție.

Capricorn

Puteți lua legătura cu persoane care stau în altă localitate și puteți merge în vizită să vă relaxați. Este o perioadă bună să mai faceți rost de bani.

Vărsător

Vă faceți mai mult timp să vă îngrijiți. Începeți proiecte noi, care vă solicită, dar beneficiați de ajutorul celor din jur.

Pești

Vă pregătiți de o nuntă sau de un botez, dar și de un succes important în carieră. Puteți primi o mărire de salariu sau o promovare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×