Horoscop Neti Sandu 26 ianuarie 2019. Surprize din partea persoanei iubite pentru o zodie!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
26/01/2019, 10:57
Horoscop Neti Sandu 26 ianuarie 2019. Surprize din partea persoanei iubite pentru o zodie!
Horoscop Neti Sandu 26 ianuarie: o zodie va fi surprinsă de persoana iubită

Potrivit Horoscop Neti Sandu, din data de 26 ianuarie 2019, o zodie primește surprize din partea persoanei iubite. De asemenea, apar multe situații neprevăzute, ce o să modiffice din mers programul câtorva zodii. Vibrația zilei este numărul 8, astfel că noi trebuia să avem grijă să nu ne golim buzunarele. E recomandat ca pe cât posibil să fim economici.

Printre cei care se vor bucura de o primă zi de week-end minunată se află și nativii zodiei Vărsător, care tot speră să scape de muncă pentru a se relaxa puțin. Așadar, sâmbătă, este ziua lor bună și mult așteptată .

Neti Sandu prezintă Horoscopul de sâmbătă

Totodată, sâmbătă, 26 ianuarie, sunt vizați și nativii zodiei Pești. Aceștia se pare că sunt norocoșii care vor fi întâmpinați de o surpriză extrem de plăcută. De altfel, nici nativii zodiei Gemeni nu sunt mai prejos. Și aceștia se vor bucura de ziua de sâmbătă.

Berbec

Horoscopul transmis de Neti Sandu anunță nativii zodiei Berbec de faptul că se vor simți depășiți de bugetul lor, însă le vor apărea tot felul de noutăți în cale ce îi va ține în priză.

Taur

Nativii zodiei Taur o duc bine în dragoste. Relația acestora cu partenerul se conturează frumos, ceea ce aduce și stabilitate, alături de multe planuri serioase.

Gemeni

Horoscop Neti Sandu 26 ianuarie 2019. Surprize din partea persoanei iubite pentru o zodie!
Gemenii vor fi invitați în oraș

Previziunile lui Neti Sandu pentru ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019, anunță nativii zodiei Gemeni că vor fi în culmea fericirii, dat fiind faptul că vor fi invitați în oraș de cineva.

Rac

Nativii zodiei Rac doresc să-și adune în jur toți oamenii dragi, pentru a se bucura alături de aceștia de reușitele din ultima perioadă.

Leu

Un om foarte apropiat, pe care de altfel nu l-ați mai văzut de mult, o să treacă pe la voi, ori poate vă invită în oraș, pentru a lua masa.

Fecioară

Se anunță o pierdere de bani. O să luați câteva cadouri ce o să vă lase cu buzunarele goale.

Balanță

E posibil să primiți un cadou sau chiar să fiți foarte darnic și să faceți dumneavoastră cinste prietenilor.

Scorpion

Horoscop Neti Sandu 26 ianuarie 2019. Surprize din partea persoanei iubite pentru o zodie!
Se anunță o zi bună și pentru nativii zodiei Scorpion 

E posibil să încropiți o afacere și să aveți posibilitatea de a pleca în wee-kend undeva. De asemenea, astrologii anunță că sunteți puși pe schimbări majore.

Săgetător

Sunteți adormit toată ziua, cu toate că astrologii prevăd multe drumuri în ziua de sâmbătă, 26 ianuarie 2019.

Capricorn

Este posibil să ieșiți la cafea pentru a face fundația unei colaborări, iar dacă totul decurge bine, vin și veniturile suplimentare.

Vărsător

Doriți foarte tare să scăpați de stres, lucru pe care încercați să-l eliminați cât se poate de repede. Preferați să faceți plimbări, cumpărături, orice să vă relaxeze.

Pești

Se anunță o surpriză! Lucurile, în plan sufletesc, vă merg foarte bine. De altfel, este posibil ca persoana iubită să vă recompenseze cumva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×