Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie: surpriză financiară pentru 3 zodii

Ana Chivu   
în Horoscop
17/01/2019, 08:27
Horoscop Neti Sandu 17 ianuarie: surpriză financiară pentru 3 zodii
Horoscop Neti Sandu pentru 17 ianuarie

Neti Sandu, cunoscutul astrolog, a citit în astre norocul celor 12 zodii. Care vor fi evenimentele care îi vor da peste cap și unde vor avea de lucrat pe parcursul zilei de azi, joi, 17 ianuarie. „Puteţi da drumul unui proiect cu care să faceţi performanţă, să urcaţi într-un clasament profesional.

O s-aveţi de luat nişte bani cu care o să daţi iama prin magazine c-aveţi voi o listă de dinainte de sărbători, de care nu vă puteaţi atinge. Să vi le luaţi – lucrurile respective”, a spus astronogul în cursul zilei de ieri.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Capricorn

O să o luați de la capăt azi. Aveți nevoie de un nou început și de un nou salt pentru a vă aduce entuziasmul pe care l-ați pierdut. De asemenea, lucrul acesta vă va aduce ceva liniște și armonie în cuplu. Discuțiile pe tema aceasta nu vor mai exista.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie:Vărsător

Veți avea o veste bună care vine la pachet și cu alte surprize. Nu v-ați fi așteptat la ele. Astrele arată că aveți drumuri multe de făcut, dar și de ajutat mult epersoane. Unii apropiați au nevoie de voi. Investiți foarte mult timp în activități extraprofesionale. Toată energia voastră este lăsată aocolo.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie:Pești

Este posibil să vă sfătuiți cu familia voastră pentru a putea să vă asociați cu câțiva oameni în vederea unei colaborări pe care o doriți. Petreceți mult timp cu prietenii și vă duceți des la evenimente diverse unde este posibil să și câștigați bani.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Berbec

Șansele de a câtiga o gradație la salariu sunt din ce în ce mai mari. Vă faceți remarcat pentru felul în care sunteți, aveți multe calități, iar asta vă face să fiți apreciat și financiar.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Taur

Luați bani pentru a investi într-o nouă locuință sau într-o locuință proprie, dacă ați stat până acum în chirie. Aveți nilte informații despre un loc de muncă în străinătate și sunteți tentați să plecați acolo pentru a face mai mulți bani. Este posibil ca acolo să vă întemeiați o familie.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Gemeni

Cineva vă dorește! Această persoană vă cunoaște de mai mult timp și dorește de ceva vreme să fiți împruenă. În timp, va exista șansa unui mariaj frumos. Astrele arată că veți primi un cadou, va fi un motiv de bucurie, o surpriză.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Rac

Aveți câștig de cauză. O sentință judecătorească este în favoarea voastră. E cineva care vă iubeşte şi ar face orice să fiţi împreună, şi mai rămâne doar să vreţi şi voi.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Leu

Schimbați ceva în echipa în care lucrați, vă aduceți noi colegi pentru a putea face față volumului de muncă. Din păcate, se arată o problemă de sănătate. Căutați un tratament.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Fecioară

Vă bucurați de compania unor musafiri care vă vor aduce ceva daruri pentru casă sau pentru voi. Din fericire, aceștia vă știu gusturile, deci vă bucurați de toate cadourile.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Balanță

Se anunță o perioadă favorabilă pentru studiu. Aveți examene multe.E posibil să luaţi nişte bani şi să acoperiţi cheltuielile din perioada asta, poate aveţi nişte taxe, impozite de plătit.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Scorpion

Preocupările voastre sunt distractive și vă destind. Aveți o stare de spirit extrem de bună. Ieși des să socializați să să găsiți noi persoane. Aveti de dat un test, un examen, oţi fi cerut un credit unei bănci şi ar trebui să fie cu reuşită.

Horoscop Neti Sandu, 17 ianuarie: Săgetător

Se întâmplă ca ceva să vă aducă un plus de optimism la locul de muncă. Anul acesta este unul special pentru voi, shcimbați macazul. Poate-aveti de dat un test, un examen, oţi fi cerut un credit unei bănci şi ar trebui să fie cu reuşită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×