Horoscop Minerva. Cum afectează Mercur retrograd și ce înseamnă

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/03/2019, 08:30
Horoscop Minerva. Cum afectează Mercur retrograd și ce înseamnă GALERIE FOTO
Horoscop Minerva. Cum afectează Mercur retrograd și ce înseamnă

Potrivit horoscopului prezis de astrologul Minerva, în emisiunea ”Voi cu Voicu”, zodiile au parte de schimbări datorate intrării lui Mercur în retrograd. Cu toții am auzit de sintagma Mercur retrograd, însă nu știm și ce înseamnă, dar cu toții știm că nu e de bine.

Horoscop Minerva. Cum afectează Mercur retrograd zodiile

Mercur este planeta situată cel mai aproape de Soare, iar orbita sa este mult mai scurtă decât cea a Pământului. Aproape de trei sau patru ori pe an, planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului, anume atunci când experimentăm o perioadă retrogradă de Mercur. Pe scurt, Mercur creează turbulențe și perturbări în drumul său și acestea sunt strâns legate de ceea ce simțim noi în fiecare zi pe Pământ.

De data aceasta, cei vizați de astrolog sunt nativii zodiei Pești, deci într-un semn de apă. Acesta înseamnă afectivitate și multă emoție, de unde rezultă că trebuie să fim foarte atenți la implicațiile afective. De asemenea, pentru unii poate însemna finalul unor relații. El nu are sentimente, ci vorbește și aduce informația, dar face schimb de idei cu alții. În această perioadă suntem puși în fața unor situații pe care le-am trăit, care nu au fost bune, însă în urma lor au rămas lucruri nerezolvate, astfel că trebuie să luăm alte decizii, potrivit antena 3.ro. 

Horoscop Minerva. Cum afectează Mercur retrograd și ce înseamnă
Aproape de trei sau patru ori pe an, planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului, anume atunci când experimentăm o perioadă retrogradă de Mercur

Nu se cumpără nimic nou până după 5 aprilie

În general, afacerile încetinesc atunci când Mercur e în retrograd. E un moment bun pentru finalizarea planurilor. Fiți foarte atenți la termenii negocierii. Dacă trebuie să semnați un contract, citiți toate paginile. Mai mult, se spune că în această perioadă se pierd toate datele, așa că aveți mare grijă de ele. În data de 28 martie, când ciclul se închide, mai sunt mici zbateri interioare ori tocmai inversul lor, însă acestea vor reprezenta o lecție de viață pentru fiecare dintre noi.

Cât despre bani, subiectul despre care dorește toată lumea să afle, aceștia trebuie să stea cât mai departe de noi cât timp Mercur este în retrograd. Nu se iau bani din banză, nu se achiziționează automobile, case, bunuri electrocasnice până în data de 5 aprilie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×