Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna octombrie 2019. Berbecii au probleme în dragoste

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 11:40
Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna octombrie 2019. Berbecii au probleme în dragoste
Mihai Voropchievici aduce horoscopul lunii octombrie. Sursa foto: antena3.ro

Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi și aduce schimbări importante pentru majoritatea semneleor zodiacale. În aceste condiții, Mihai Voropchievici vine cu sfaturi prețioase pentru ca nativii să facă față tuturor provocărilor lunii octombrie.

Mihai Voropchievici aduce horoscopul lunii octombrie

Cunoscutul astrolog și numerolog îi avertizează în special pe cei născuți în zodia Berbecului, întrucât veștile nu se anunță tocmai bune în această lună ce stă, practic, sub semnul neprevăzutului. Cele mai multe probleme pentru acești nativi pot apărea în plan afectiv și nu este exclus ca tensiunile din relația cu persoana iubită să producă o ruptură definitivă, de aceea Mihai Voropchievici îi sfătuiește pe Berbeci să aibă răbdare și să trateze fiecare situație pas cu pas.

Gemenii se află, la rândul lor în căutarea dragostei și a armoniei în relația cu partenerul de viață, numai că astfel de obiective  nu pot fi atinse fără strădanie. Totodată, astrologul le recomandă celor născuți în această zodie să nu exagereze cu cheltuielile în această perioadă, mai ales că se apropie sărbătorile și nu ar fi bine să-i prindă descoperiți.

Mihai Voropchievici anunță o despărțire dureroasă pentru Berbeci. Sursa foto: antena3.ro
Mihai Voropchievici anunță o despărțire dureroasă pentru Berbeci. Sursa foto: antena3.ro

Berbec

Vrei să faci lucruri mari, însă nimic nu pare să-ți iasă așa cum ți-ai propus, iar canalizarea tuturor eforturilor către sfera profesională aduce tensiuni cu persoana iubită. Chiar dacă despărțirea e tot mai aproape, nu te îngrijora. Vei găsi cât de curând persoana potrivită.

Taur

În următoarea perioadă va trebui să te ocupi de unul dintre părinţi, ale cărui probleme de sănătate ar putea deveni destul de serioase dacă nu sunt tratate corespunzător. Încearcă să-l linişteşti şi să-i oferi toată susţinerea ta.

Gemeni

În ultima vreme te-ai simţit copleşit de toate sarcinile pe care a trebuit să le duci la bun sfârşit. Pentru luna octombrie ai face bine să încerci o prioritizare a lor, pentru a evita oboseala inutilă. Nu-ţi stabili scopuri nerealiste, pentru că riști să ai parte de dezamăgiri.

Rac

Relaţia cu partenerul de suflet nu mai este atât de însufleţită ca la început. Din cauza rutinei, poate, sau a altor factori externi, viaţa ta amoroasă va trece printr-o serie de transformări. Lasă lucrurile să evolueze de la sine şi nu încerca pe toate căile să salvezi ceva ce nu mai poate fi salvat.

Leu

Luna aceasta dai dovadă de un curaj ieşit din comun şi poţi practica toate activităţile pe care până acum le-ai privit cu multă teamă. Invită-ţi prietenii la o ieşire mai specială şi încercaţi ceva extrem. Un salt cu parașuta ar fi numai bun pentru a vă reîncărca bateriile.

Fecioară

Din păcate, în luna octombrie nu faci cele mai inspirate alegeri. Prin urmare, consecinţele nu sunt tocmai uşor de suportat, însă dacă priveşti lucrurile în sens evolutiv, s-ar putea să treci cu mai multă seninătate peste toate neplăcerile. Acceptă-ţi greşelile şi învaţă din ele pentru a nu le repeta în viitor.

Balanță

S-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui prieten într-o problemă din gospodărie. Încearcă să rezolvi toate micile reparaţii pe care le-ai mai avea de făcut pentru a preîntâmpina eventualele dispute cu vecinii. Din punct de vedere financiar, veștile sunt cât se poate de bune, pentru că vei intra în posesia unei sume de bani la care nu te așteptai.

Scorpion

Fie că ai început o serie nouă de studii, fie că ţi-ai schimbat locul de muncă, trebuie să te acomodezi cu un colectiv nou de colegi. Din fericire, lucrurile se vor desfăşura fără probleme, astfel încât te vei simţi în largul tău într-un timp foarte scurt.

Săgetător

Se poate ca în primele două săptămâni ale lunii octombrie să ai parte de multe provocări la locul de muncă, peste care vei trece cu bine doar dacă îţi vei păstra calmul. Încearcă să dai dovadă de multă diplomaţie, pentru că în final situaţia se va ameliora. Indiferent de conflicte, nu-ţi pierde încrederea în tine.

Capricorn

Singura ta preocupare luna aceasta va fi legată de propria persoană. Ceea ce e foarte bine. Dacă în ultima vreme te-ai gândit mai mult la cei din jur şi ţi-ai dorit să le îndeplineşti toate dorinţele, iată că a venit şi momentul tău. Refuză o parte din invitaţiile pe care le primeşti şi concentrează-te doar asupra ta.

Vărsător

În luna octombrie, mai mult ca oricând parcă, te va cuprinde un sentiment de iubire şi altruism care te va mira şi pe tine. Profită de el şi implică-te în activităţi caritabile care să-ţi aducă mulţumire de sine. Fii alături şi de familia ta, mai ales că o rudă din străinătate ţi-ar putea cere un ajutor financiar.

Pești

Zona parteneriatelor va fi activată într-un mod foarte plăcut. Fie vei intra într-un grup de prieteni cu care vei rezona de minune, fie vei primi o ofertă de lucru, important este că în perioada următoare comunicarea va fi punctul tău forte.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×