Horoscop martie 2020. Pentru patru zodii se schimbă soarta

Alexa Serdan   
în Horoscop
10/02/2020, 15:53
Horoscop martie 2020. Pentru patru zodii se schimbă soarta
Ce au rezervat astrele celor 12 zodii în luna martie. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au pregătit horoscopul pentru luna mărțișorului. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele pe care ți le-au rezervat astrele în martie 2020 în ceea ce privește dragostea, sănătatea sau finanțele. Totodată, află cum afectează planetele fiecare zodie în parte.

Horoscop pentru luna martie 2020 pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Nu lucra până la epuizare și rezervă timp pentru odihnă, altfel sănătatea îți va fi afectată. Pe plan financiar situația nu este prea roz, însă excelezi la capitolul iubire unde vei avea parte de atenția necondiționată a partenerului de viață.

Taur

Planetele se vor alinia în favoarea ta în luna martie și vei avea parte de înțelegere, comunicare și armonie. Stai extraordinar și la capitolul financiar, însă mare atenție la cheltuielile neprevăzute, cât și la micile discuții cu familia.

Gemeni

Evoluția în plan profesional va fi una avantajoasă și vei primi și o sumă avantajoasă de la șefi. În ceea ce privește relația amoroasă jumătatea ta este nemulțumită și se vor isca foarte multe discuții în contradictoriu. Fii precaut și nu arunca vorbe-n vânt.

Rac

Nativii singuri au mari șanse să-și întâlneacsă sufletul pereche. Persoanele care sunt deja într-o relație amoroasă vor trece la nivleul următor. Cât despre carieră și venituri nu trebuie să-ți faci griji absolut deloc, mergi în direcția cea bună.

Leu

Ai parte de o lună foarte interesantă în care vei întâlni persoane noi. În martie vei află care sunt pasiunile tale și chiar vei reuși să-ți crești finanțele într-un mod foarte plăcut. Relaxarea este pe primul loc, așadar vei avea parte de excursii și vacanțe dese.

Fecioară

Ești deprimat și dezamăgit de faptul că ești singur și s-ar putea să cazi într-o depresie severă. Nu dispera, mai ales că pe celelalte planuri toate merg ca pe roate. Va veni și ziua în care îți vei întâlni sufletul pereche, trebuie să ai răbdare.

Balanță

Realizări, planuri, împliniri, așa se anunță luna viitoare pentru nativul născut în zodia balanță. Comunicarea și vorba caldă fac minuni în relația de cuplu, iar tu știi asta cel mai bine. Dezvoltări miraculoase în plan personal și schimbări de look.

Scorpion

Ești încărcat pozitiv și vei reuși să duci la capăt toate planurile pe care le ai în minte. Dezvoltarea în plan profesional te va ajuta să urci pe treptele sociale și vei fi răsplătit cu un bonus deloc neglijabil. În cercul de prieten ești de neînlocuit.

Săgetător

Întâmplări ciudate și numeroase nebuloase. Te învârți într-un cerc vicios din care nu știi cum să ieși. Conflictele de la serviciu și din viața de familie vor fi la ordinea zilei. Spre finalul lunii se mai liniștesc apele, dar tot vei avea parte de agitație.

Capricorn

Reușești să te organizezi extraordinar de bine și asta se vede pe plan sentimental. Relația de cuplu decurge excelent, iar restul lucrurilor vor veni de la sine. Nu ești o persoană care să te panichezi, așa că vei ieși mereu cu zâmbetul pe buze.

Vărsător

Dezacordurile din sânul familiei se vor stinge ușor-ușor și vei reveni la gânduri mai bune. Situația financiară este din ce în ce mai bună datorită noul loc de muncă de care ești foarte încântat. Vei rueșit să crești nu doar în plan profesional, ci și personal.

Pești

Te bucuri de o relație armonioasă și ești hotărât să lași mai mult de la tine. Te axezi foarte mult și pe carieră și decizi să-ți deschizi propria afacere cât mai curând. Ești tot mai ambițios și vrei să-ți vezi toate planurile duse la capăt.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×