2020, an bisect. Februarie va avea 29 de zile. Două zodii din horoscop, lună plină de greutăți

Alexa Serdan   
în Horoscop
03/02/2020, 11:40
2020, an bisect. Februarie va avea 29 de zile. Două zodii din horoscop, lună plină de greutăți
Ce se întâmplă cu zodiile în luna februarie a anului bisect 2020. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit calendarului gregorian o dată la 4 ani avem parte de un an bisect ceea ce înseamnă că luna februarie nu va avea 28 de zile, ci 29. Prin urmare anul 2020 este un an bisect și va avea 366 de zile, în loc de 365. Luna aceasta anumite zodii vor avea parte de greutăți, piedici și numeroase încercări.

Două zodii din horoscop vor fi greu încercate în luna februarie

Se spune că anii bisecți sunt speciali, dar vin și nu numeroase superstiții. Pe lângă acestea astrologii sunt de părere că luna februarie aduce grele încercări și greutăți pentru două semne zodiacale. Este vorba de Săgetător și Vărsător care vor avea parte de obstacole și compromisuri.

Berbec

S-ar putea să primești câteva vești neașteptate, dar rezultatul final va fi unul interesant. Luna aceasta ai parte de numeroase contradicții și discuții în care vrei să te impui cu orice preț. Lasă mai mult de la tine perioada acesta.

Taur

Îți dorești să schimbi macazul, dar nu ai curajul necesar. La locul de muncă ești tot mai solicitat și s-ar putea să clachezi cât mai curând. Eliberează-ți mintea și relaxează-te în compania prietenilor și familiei.

Gemeni

Surprize și iar surprize. Nu este cazul să te alarmezi pentru că nu toate vor fi negative. Sunt câteva lecții din care vei avea foarte multe de învățat. Neînțelegerea din cuplu va duce luna aceasta la separare, dar asta nu te deranjează prea tare.

Rac

Astrele sunt de partea ta și este favorizată partea financiară. Vei avea suficienți bani pentru toate planurile și visele la care ai renunțat în ultimii ani. Axeză-te pe cursuri și dezvoltare personală pentru că s-ar putea să întâmpini câteva piedici în avansare.

Leu

Relația de cuplu este armonioasă, dar nu același lucru se poate spune și despre carieră. Îți dorești cu ardoare să primești un post mia bun, dar colegii de serviciun îți pun bețe-n roate. Nu mai pune la suflet toate răutățile gratuite.

Fecioară

Știi ce ai de făcut luna acesta și urmezi ad literam sfaturile notate în agendă. Nu te abate de la drumul tău indiferent de greutățile prin care vei fi nevoit să treci. În curând va ieși soarele pe strada ta și vei avea numai motive de bucurie.

Balanță

Scoate din vocabular cuvîntul „trebuie” și concentrează-te mai mult pe „îmi doresc”. Renunță la lucrurile care nu-ți fac plăcere și axează-te numai pe planurile care-ți fac plăcere. Scoate la suprafață pasiunile și hobby-urile ținute ascunse.

Scorpion

Comunicarea este cea mai importantă și deschide multe uși. Cuvintele calde și blânde te vor ajuta în toate aspectele pe care vrei să le întreprinzi. Și unde mai pui care ai charisma necesară de a fi propulsat în carieră.

Săgetător

Nativii născuți în zodia Săgetător vor avea parte de o lună plină de schimbări și drumul le va fi înțesat cu obstacole. Oricâtă ambiție și încredere ai avea în propriile forțe tot nu vei reuși să treci peste toate greutățile. În februarie ai foarte multe lecții de învățat, depinde de tine dacă ții cont de ele.

Capricorn

Schimbările intervin pe zi ce trece și-ți aduc zâmbetul pe buze. Fie că este vorba de o nouă coafură, fie că este vorba de un alt stil vestimentar vei fi cu totul altă persoană. Ai căpătat mai multă încredere în tine și ai renunțat la grijile inutile.

Vărsător

Vărsătorii au început anul într-un ton negativ și așa va continua și-n februarie. schimbările care intervin în viața ta se vor dovedi într-un final de bun augur, trebuie doar să ai mai multă răbdare. Lupta ta împotriva morilor de vânt se va încheia spre finalul anului, fii încrezător în forțele interioare.

Pești

Ești tot mai îngrijorat legat de partea financiară și te gândești serios să-ți mai iei un job. Orice ai alege să faci, banii tot nu-ți vor ajunge, Te-ai obișnuit să chletui mult, mai bine fă economii. Astrele te sfătuiesc să fii cumpătat și să-ți plătești datoriile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×