Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2020. Vărsătorul își rotunjește veniturile

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/01/2020, 10:36
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2020. Vărsătorul își rotunjește veniturile
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Sursa foto: b1.ro

Mariana Cojocaru a publicat horoscopul pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2020. Astfel, aflăm că multe dintre zodii vor avea un sfârșit de lună dificil, cu situații limită, probleme la locul de muncă, dar și în viața personală. Vărsătorul ocolește însă toate problemele!

Așa arată horoscopul Marianei Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2020

Berbec

Se anunță o săptămână plină de evenimente pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Pentru unii vizate sunt examenele, pentru alții este risc crescut de accidente, însă pot apărea probleme legate de moșteniri.

Taur

Nativul taur va fi foarte contrariat, în această perioadă. Toate planurile îi sunt date peste cap, inclusiv în sfera iubirii. Realizează că nimic nu este sigur pe lumea aceasta, nici măcar iubirea partenerului de viață.

Gemeni

Nativii Gemeni se confruntă cu probleme serioase la locul de muncă, unde apar discuții aprinse. Șefii încep să se întrebe dacă mai continuă sau nu colaborarea cu unii dintre Gemeni.

Rac

Nativul Rac începe să se îndoiască asupra carierei alese și caută o schimbare. Este posibil să decidă să-și schimbe cu totul meseria sau poate doar locul de muncă.

Leu

Nativii Leu ar trebui să aibă grijă, deoarece chiar dacă le este bine acum, se anunță vremuri grele, așadar ar trebui să se pregătească sufletește, dar și financiar.

Fecioara

Nativul Fecioară va avea probleme cu copiii. Se vor întreba în sinea lor dacă le-a oferit sau nu destulă educație și lecții de viață care să-i pregătească pentru a lua în ppiept viața.

Balanța

Nativul Balanță are o perioadă bună, chiar dacă mai apar unele cumpene peste care trebuie să treacă cu bine. Gândirea pozitivă ajută foarte mult în aceste vremuri.

Scorpion

Nativul Scorpion trebuie să fie foarte abil în această perioadă și să vadă de la distanță capcanele care i se pun fie în carieră, dar și în dragoste. Mai multă atenție nu strică niciodată!

Săgetător

Nativul Săgetător este urmărit de necazuri în această perioadă. Trebuie să găsească puterea interioară pentru a trece cu bine peste toate cumpenele, care nu vor fi puține deloc.

Capricorn

Capricornul se confruntă și el cu probleme, în această perioadă, însă poate apela la un prieten bun pentru a găsi o soluție la problemele sale. Acesta nu îl va dezamăgi.

Vărsător

Se anunță o săptămână bună pentru nativul Vărsător. Acesta are șanse reale să fie promovat la locul de muncă sau să i se mărească salariul. Acasă, partenerul de viață îl așteaptă cu noi idei pentru locuință.

Pești

Nativii Pești vor avea o săptămână încărcată, în care ăși vor face timp însă să se vadă și cu prietenii sau poate chiar să meargă la un film sau un spectacol cu persoana iubită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×