Horoscop pentru luna februarie 2020. Mai multe fenomene astrologice vor da peste cap viețile zodiilor

Catalin Nae   
în Horoscop
24/01/2020, 11:02
Horoscop pentru luna februarie 2020. Mai multe fenomene astrologice vor da peste cap viețile zodiilor
Horoscop pentru luna februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Iată cel mai exact horoscop pentru luna februarie 2020. Februarie este o lună foarte bogată din punct de vedere astral. Sunt multe evenimente astrologice care au o influență majoră asupra zodiilor, iar unii nativi chiar vor avea unele probleme în ultima lună de iarnă.

Horoscop pentru februarie 2020

Printre cele mai importante evenimente astrologice din această lună, putem enumera:

  • 7 februarie 2020: Venus intră în Berbec
  • 9 februarie 2020: Luna Plină în Leu
  • 16 februarie 2020: Debutul tranzitului lui Marte în Capricorn
  • 17 februarie 2020: Mercur devine retrograd în Pești
  • 19 februarie 2020: Soarele pătrunde în Pești

Toate aceste fenomene vin cu o încărcătură astrală deosebită pentru nativi. Dacă unii dintre ei sunt mai norocoși, nu același lucru se poate spune și despre alții. Vom vedea în continuare care sunt zodiile care vor termina ultima lună de iarnă cu bine și care sunt cei care vor avea de suferit.

 

Schimbările planetare care se produc în această perioadă vor provoca multă confuzie în rândul nativilor Berbec. Cu toate acestea, există și o parte bună. Ei se pot concentra mai bine pe plan profesional, unde vor avea și unele realizări însemnate.

Haos în jurul Taurilor, dar chiar și în această agitație, ei vor reuși cumva să găsească o oază de liniște. După 15 februarie, lucrurile se vor îndrepta ușor –

Berbec

Berbecii vor trăi puternice sentimente de confuzie din cauza schimbărilor planetare. Vor lua destul de multe decizii greșite pe care le vor regreta mai târziu. Le va fi ușor, însă, să se concentreze pe plan profesional.

Taur

Deși sunt înconjurați de haos general, Taurii reușesc cumva să își găsească liniștea. După 15 februarie totul va merge ca pe roate pentru nativii acestei zodii. Ar fi benefic un refresh pe plan profesional, pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Gemeni

Pentru Gemeni, retrogradarea lui Mercur în Pești, de pe 17 februarie 2020 va avea un impact extrem de negativ. Perioada de până la începutul lui martie va fi marcată de discuții și certuri în familie. Atenție și la sănătate!

Rac

Racii merg într-o vacanță romantică în luna februarie. Trebuie să fie ceva mai atenți la felul în care își gestionează finanțele, căci riscă să rămână fără mulți bani în portofel.

Horoscop pentru luna februarie – zodia Leu

Pentru Lei, începutul lunii februarie va fi destul de nefast. Lucrurile intră într-un con de umbră. Trebuie să se revitalizeze din toate punctele de vedere.

Horoscop pentru luna februarie – zodia Fecioară

Luna februarie este concentrată exclusiv pe activități profesionale. Au parte de provocări noi și vor fi dispuse să dea tot ce au mai bun pentru a le face față. Citește continuarea pentru restul zodiilor pe redacția.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×