Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai. Zodiile sunt date peste cap, iar lucrurile scăpate de sub control

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/04/2020, 12:44
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai. Zodiile sunt date peste cap, iar lucrurile scăpate de sub control
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Zodiile sunt date peste cap, iar lucrurile scăpate de sub control. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Mariana Cojocaru a consultat astrele și a aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 semne zodiacale în perioada 26 aprilie – 2 mai 2020. Lucrurile scapă de sub control din cauza lui Lilith și a lui Chiron pentru anumite zodii, în timp ce altele

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru intervalul 26 aprilie – 2 mai, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te afli sub tutela lui Lilith și a lui Kiron, alianță care îți va da mari bătăi de cap. Mesajele lor subtile sunt uneori de neînțeles pentru unele persoane.

Taur

Lucrurile ar putea scăpa de sub control săptămâna aceasta. Discuțiile în contradictorii și disputele sunt la ordinea zile, nu trebuie să fii surprins de asta.

Gemeni

Niște dușmani nevăzuți până acum îți afectează viața profesională, cât și pe cea personală. Este o perioadă tulbure, dar într-un final totul se încheie cu bine.

Rac

Dacă nu ești cu ochii-n patru viața îți poate fi distrusă de relația dintre Lilith și Kiron. Ți-ai pierdut busola destinului și nu mai știi să te orientezi mai departe.

Leu

Perioada delicată prin care treci te maturizează brusc. S-ar putea să observi defecte pe care până acum nu le-ai observat, în special la partenerul de viață.

Fecioară

Înoți în ape tulburi și s-ar putea să nu iasă nimic bun. Există un pericol destul de mare să te sufoci și să nu mai poți ieși la liman.

Balanță

Mare atenție la relațiile și raporturile pe care le ai la locul de muncă, dar și în viața personală. Fii atent și la sănătate și mergi la medic dacă este nevoie.

Scorpion

Nu-i de glumă cu Lilith și Kiron în prinvița sănătății și dragostei. Mercur afectează zilele acestea călătoriile, afacerile, dar și serviciul.

Săgetător

Castitatea și separarea temporară de partenerul de viață sunt singura cale prin care poți salva relația amoroasă perioada aceasta.

Capricorn

Pusticii și călugării au o forță imensă perioada asta, vei înțelege și tu acest aspect într-un final. Caută să nu fie prea târziu.

Vărsător

Amână evenimentele importante și nu te opune situațiilor în care ești pus perioada aceasta. Nu este cazul să iei decizii importante.

Pești

Ești afectat pe toate planurile săptămâna acesta și ești dezamăgit de tot ce se întâmplă în jurul tău. Ia o pauză, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×