Horoscop luna mai 2020. Ele sunt cele mai răsfăţate zodii. Vor avea parte de câştiguri financiare foarte mari

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/04/2020, 17:23
Horoscop luna mai 2020. Ele sunt cele mai răsfăţate zodii. Vor avea parte de câştiguri financiare foarte mari
Luna mai va fi plină de surprize pentru cei mai mulți dintre nativi, în special din punct de vedere financiar. Sursa foto: ea.md

Luna mai se apropie cu pași repezi și aduce o serie de provocări importante pentru cei mai mulți dintre nativi, în special dacă ne raportăm la viața profesională. Ești curios să afli dacă te vei număra printre norocoșii care vor avea parte în următoarea perioadă de câștiguri financiare demne de invidiat? Ei bine, astrologii noștri știu deja răspunsul și ți-l dezvăluie în rândurile următoare.

Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru luna mai. E posibil să primești sume importante de bani

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, poți începe să îți faci o listă cu lucrurile la care visezi de atâta amar de vreme și nu le-ai putut cumpăra. Asta pentru că acum ai ocazia să îndeplinești dorințele, odată cu sumele impresionante care îți vor intra în conturi. Încearcă, totuși, să nu cheltui până la ultimul bănuț, pentru că nu se știe când te vei mai întâlni cu o astfel de oportunitate. Mai bine economisește puțin și în eventualitatea unor zile negre.

Nici Fecioarele nu stau tocmai rău când vine vorba despre aspectul financiar. De ce spunem asta? Ei bine, pentru că roadele muncii tale își vor spune în sfârșit cuvântul și vei avea parte de confortul după care tânjești de luni întregi. Bucură-te de aceste momente și du-ți la îndeplinire cele mai arzătoare dorințe. Crede-ne pe cuvânt când îți spunem că meriți din plin tot ce ți se întâmplă.

Berbec

Segmentul financiar este răscolit, astfel că sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 6 Mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Totuși, este posibil să cheltuiești sume de bani consistente pentru aceste persoane, astfel că nu slăbi vigilența și nu te lăsa șantajat emoțional. Călătoriile și studiile rămân pe tot parcursul lunii teme delicate. Alege-ți vorbele cu grijă și controlează-ți gândurile! Evită călătoriile pe cât posibil sau pleacă la drum numai în condiții sigure!

Taur

Importante momente sunt pentru tine, în mod special în preajma datei de 6 Mai. Începe o etapă nouă în care poți materializa planuri întocmite mai demult, poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli, depășește limitările cotidiene și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Până pe 22 Mai fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente care te implică pe termen lung. După această dată este foarte posibil să constați că trebuie să revizuiești multe sau pur și simplu te vei răzgândi și nu îți va mai plăcea ceea ce ai stabilit în prima parte a lunii. Veniturile din activitatea profesională se îmbunătățesc vizibil după 21 Mai, dar apar rapid și cheltuieli diverse. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii s-ar putea să îți ceară sprijin financiar sau să aducă vorba despre moșteniri și partaje. Fii prudent și mai întâi rezolvă-ți chestiunile și datoriile personale și apoi cheltuiește pentru alții.

Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece a doua parte a lunii vulnerabilizează mult acest capitol. Odihna, dieta potrivită, plimbările ușoare în aer liber, dialogurile cu diverși specialiști în sănătate sunt de mare folos pe termen lung. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Însă ai grijă să alternezi corespunzător momentele de odihnă cu cele de lucru sau studiu. Atmosfera în casă și familie se îmbunătățește vizibil după 9 Mai, lucru care te va bucura și liniști pe deplin.

Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte chiar după 6 Mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor. În preajma datei de 22 Mai se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă, fie apar modificări în colectivul de lucru în sensul că unii colegi pleacă sau vin alții. Ai grijă de sănătate, pentru că ficatul, șoldurile, coapsele, sistemul respirator, brațele, mâinile sunt vulnerabile și se pot evidenția afecțiuni vechi.

Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Fii prudent și alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, întrucât de toate acestea depinde îmbunătățirea imaginii tale publice sau locul într-un colectiv socio-profesional. Se deschide o altă etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești planuri îndrăznețe și să le prezinți celor care te pot sprijini sincer și necondiționat. După 21 Mai este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile sau să-ți prezinți slăbiciunile oricui și oricând. Ai suficiente resurse materiale și morale pentru a te descurca excelent cu toate.

Fecioară

Te vei simți mult mai bine după 9 Mai, apărând atunci senzația că poți realiza tot ce ți-ai dorit vreodată și că ai scăpat de o povară invizibilă uriașă. Și financiar se îmbunătățesc lucrurile, însă deocamdată înfrânează-ți dorința de a cheltui fără rezerve sau de a investi în proiecte de anvergură. Atmosfera domestică se menține tensionată, dar sunt șanse mari de a lămuri chestiuni familiale sau patrimoniale vechi. De evitat vânzarea sau achiziționarea de bunuri valoroase, de genul case, terenuri, mașini sau obiecte decorative, pentru că sunt șanse de erori, neplăceri și pierderi. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. După 21 Mai se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante.

Balanță

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a primelor două săptămâni ale lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Din 6 Mai se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Totodată vor apărea cheltuieli pe taxe, facturi, poate chiar amenzi sau daune de pe urma celorlalți. Din 21 Mai apar vulnerabilizări pe veniturile obținute din munca proprie. După 20 Mai se conturează discuții și întâlniri cu persoane erudite și cu persoane din străinătate. De asemenea este posibil să călătorești sau să te integrezi într-un program de instruire personală sau profesională. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil după 9 Mai, dar este bine să te îngrijești în continuare. Fii prudent vizavi de mental și comunicare, întrucât poți necăji pe mulți cu vorbele tale sau cu tonul vocii.

Scorpion

Este o perioadă în care poți avea senzația că ți se pun frâne în tot ce dorești să întreprinzi. Forfota cea mai mare se află și la serviciu, și acasă în plan personale unde ai multe și mărunte de făcut. Este nevoie să-ți concentrezi toate forțele și gândurile spre a duce la bun sfârșit sarcinile profesionale. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar ambianța de la locul de muncă este tensionată. În mod special cu femeile sunt posibile conflicte majore și pe termen lung. Prudență, detașare, lucrează cât poți de bine și evită exagerările de orice fel! Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. Odihnește-te regulat, dozează-ți eforturile și hrănește-te corect! Relațiile parteneriale sunt active pe tot parcursul lunii, astfel că vor apărea modificări atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare socio-profesională.

Săgetător

Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii, astfel că puțin probabil să te necăjești de ceva anume. Ești interesat de persoanele dragi, iubirea plutește în aer, iar implicarea în activități recreative este la cote mari. Totuși, fii prudent și ia aminte la cele spuse de către cei dragi, pentru că există riscul să strici relații și situații benefice. Pot apărea neînțelegeri majore cu femeile sau din cauza unor femei să întâmpini tot soiul de neplăceri în relațiile socio-profesionale. Discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor secvențe amoroase care au rămas nelămurite. Și la serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit să rezolvi diverse sarcini profesionale urgente sau restante. Dozează-ți eforturile, ia în calcul și sprijinul colegilor, pentru că va fi destul de dificil să lucrezi de unul singur. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului, fiind nevoie de îngrijiri serioase și pe termen lung.

Capricorn

Relațiile familiale și cele cu anturajul apropiat necesită o atenție deosebită. Sunt posibile întâlniri, dialoguri pe teme patrimoniale, vizite în locurile natale și planuri de anvergură referioare la casă, patrimoniu, proprietăți, moșteniri. Avalanșa de situații din sfera domestică antrenează în ritmul ei aspecte familiale considerate undeva, cândva încheiate sau lămurite. Se pare că există animozități ce trebuie rezolvate sau este nevoie de acțiuni și decizii rapide privitoare la bunul mers al lucrurilor în casă și în familie. Discută pe îndelete cu membrii familiei, cu neamurile unde este cazul și ține cont de sfaturile și doleanțele lor. Ar fi bine să nu-ți asumi riscul de a decide și acționa de unul singur. Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult pe tot parcursul lunii, bine fiind să le acorzi și lor atenția cuvenită. Final de etapă profesională, cu multă forfotă la serviciu.

Vărsător

Răscoliri financiare majore în primele zece zile ale lunii. Fii prudent și cheltuiește cu atenție, evitând investițiile nefondate și obținerea de câștiguri frauduloase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte surpinzătoare. Este posibil să te desprinzi de unii apropiați, să renunți la planurile comune cu aceste persoane sau să te apropii de unii de care nici nu vroiai să auzi până de curând. Este vremea să-ți alegi cu grijă anturajul. Păstrează alături numai acele persoane care s-au dovedit sincere și pe aceeași lumgime de undă cu tine. Călătoriile pe distanțe scurte se vor evidenția pe tot parcursul lunii. De asemenea, este posibil să te angrenezi în diverse programe de formare sau reconversie profesională. Cum toate formele de comunicare sunt distorsionate este bine să nu forțezi nota și să vorbești strictul necesar. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional.

Pești

Se conturează fluctuații financiare, în mod special le secțiunea bani câștigați din munca proprie. Pe de o parte, îți vin bani, însă pe de altă parte, cheltuiești mult. Sunt posibile erori de tot felul, de la pierderi până la achiziții nefondate sau de proastă calitate. Alege cheltuielile prioritare și fii prudent. A doua parte a lunii, îți aduce informații noi și deosebit de utile vizavi de salarizarea de la locul de muncă și de condițiile de muncă. Modificări salariale de anvergură! Persoanele din anturajul apropiat te provoacă din plin. Este bine să nu răspunzi la provocările lor și să te ocupi de treburile tale. Evită să vorbești despre tine și planurile tale! Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fiind nevoie să rezolvi fie chestiuni personale, fie profesionale. Studiile și activitățile intelectuale te pot atrage foarte mult. Implică-te în acestea cu inima deschisă! Te vor relaxa și amuza în același timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×