Horoscop karmic pentru săptămâna 4 – 10 mai 2020. Zodiile de pământ au o perioadă agitată

Dan Suta   
în Horoscop
03/05/2020, 17:21
Horoscop karmic pentru săptămâna 4 – 10 mai 2020. Zodiile de pământ au o perioadă agitată
Horoscop karmic pentru săptămâna 4 - 10 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna cuprinsă între 4 și 10 mai, zodiile de pământ vor avea parte de foarte multă agitație. Nervii lor vor fi întinși la maximum și riscă să intre în conflicte destul de puternice cu anumite persoane.

Horoscop karmic pentru perioada 4 – 10 mai 2020: Taurii și Fecioarele pun piciorul în prag

Zodiile de pământ: Taurii, chiar dacă au o perioadă favorabilă și stau bine la toate capitolele, vor avea parte de câteva probleme pe partea de comunicare. Mai precis, anumite idei pe care le au nu sunt văzute bine de ceilalți, iar asta îi irită.

Săgetătorii sunt răsfățații săptămânii

Fecioarele s-au săturat să tacă. Au observat, au analizat, au cântărit, iar acum se va naște un adevărat taifun. Sunt foarte agitate în prima săptămână completă din luna mai și își vor face simțită prezența. Pentru Capricorni e o săptămână fără surprize, fără mari probleme.

Zodiile de aer. Gemenii continuă să își bage coada unde nu le fierbe oala, iar de data asta s-ar putea frige destul de tare.

Balanțele și Vărsătorii se complică inutil și deschid mai multe cutii ale Pandorei pe care nu mai au cum să le închidă, căci vor acționa cu disperare.

Zodiile de apă. Racii renunță la orgoliu și fac un prim pas spre împăcare cu persoana iubită (asta în cazul celor care s-au distanțat mai mult decât prevede legea pe perioada de carantină). Scorpionii sunt frământați de incertitudinea zilei de mâine, iar Peștii își pot schimba meseria peste noapte.

Zodiile de foc. Berbecii se consultă cu persoanele dragi pentru a lua decizii de care depinde viitorul lor profesional.

Leii empatizează mai mult cu persoanele din jur și lasă ușor garda jos, cu toate că în continuare ar vrea să se impună. Își dau seama că e bine să fie și umili din când în când. Săgetătorii primesc multe dovezi de afecțiuni și se simt protejați.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×