Horoscop karmic pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020. Zodiile de apă au probleme în dragoste

Dan Suta   
în Horoscop
26/04/2020, 15:09
Horoscop karmic pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020. Zodiile de apă au probleme în dragoste
Horoscop kamric pentru săptămâna 27 aprilie - 3 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2020, zodiile de apă se vor confrunta cu tot felul de probleme în dragoste, iar conflictele vor izbucni de la proasta comunicare.

Horoscop karmic pentru perioada 27 aprilie – 3 mai 2020

Zodiile de apă. Scorpionii simt că nu sunt înțeleși pe deplin, iar din cauza acestei probleme riscă să intre în conflict tot mai des cu persoana iubită. Racii trebuie să medieze anumite dispute apărute între sufletul pereche și membri ai familiei. Se simt ușor depășiți de situație și se enervează foarte repede.

Peștii au o săptămână cu o încărcătură karmică fantastică. Vor fi puși în situații dificile mai ales vineri și sâmbătă.

Vărsătorii se întristează fără motiv, Taurii sunt energici

Zodiile de foc. Berbecii își fac planuri noi și se gândesc să schimbe macazul. Nu e exclus să primească o nouă ofertă de muncă, să se relanseze cum nu și-ar fi imaginat niciodată.

Leii au nevoie de spațiu și timp, așa că nu vor fi foarte comunicativi, ba dimpotrivă, pot deveni recalcitranți dacă sunt provocați în permanență. Săgetătorii au o săptămână benefică mai ales din punct de vedere financiar. Stau bine și la capitolul sănătate.

Zodiile de pământ. Taurii au o săptămână în forță. Trebuie să dea dovadă de implicare 100% în proiectele dragi sufletului lor. Vor ieși în evidență datorită ingeniozității lor.

Fecioarele și Capricornii se axează în totalitate asupra carierei. Devin și mai disciplinați și încep să lucreze în acele sectoare unde aveau câteva lacune. Nu e exclus ca unii să înceapă niște cursuri noi.

Zodiile de aer. Gemenii vor fi puși în tot felul de situații complicate. Li se va cere opinia des, însă fără să fie puși în temă, fapt pentru care orice decizie ar lua își vor asuma un mare risc. Totul se poate juca pe o singură carte.

Balanțele restabilesc niște reguli după care funcționează lucrurile în casă, iar cei din familie le vor urma cu sfințenie. Vărsătorii se vor simți ușor debusolați, căci cad din nou în laguna tristeții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×