Horoscop karmic pentru săptămâna 26-31 august. Zodiile de aer sunt protejate de divinitate

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 14:00
Horoscop karmic pentru săptămâna 26-31 august. Zodiile de aer sunt protejate de divinitate
Horoscopul karmic aduce vești bune și protecție divină pentru nativi. Sursa foto: revistateo.ro

FANATIK îți prezintă horoscopul karmic pentru ultima parte a lunii august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales pentru semnele zodiacale aflate sub semnul aerului. Se anunță schimbări importante, atât din punct de vedere sentimental, cât și în ceea ce privește sfera profesională.

Ce ți-au rezervat astrele horoscopului karmic în 26-31 august

În perioada 26-31 august, pe Gemeni  îi așteaptă numeroase oportunități la locul de muncă, dar nici viața amoroasă nu se lasă mai prejos, mai ales că acești nativi se vor bucura din plin de protecție divină. În plus, nimic nu le poate strica buna dispoziție.

De cealaltă parte, Berbecul, semn zodiacal specific focului va simți nevoia de eliberare, de respiro în următoarele zile, mai ales că relația cu partenerul de viață nu trece tocmai prin cele mai bune momente. Mai mult decât atât, nici locul de muncă nu mai aduce satisfacțiile de odinioară.

Zodiile de apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă foarte încărcată, însă plină de aspecte pozitive. Ultima parte a lunii august le va scoate în cale noi oportunități, dar și persoane cu ajutorul cărora să lase în urmă toate problemele din trecut. Nu este exclus să întâmpine, însă, unele momente tensionate, dar totul poate fi depășit, mai ales cu atitudinea potrivită. De surprize plăcute vor avea parte și Scorpionii sau Peștii, mai ales că această perioadă este favorabilă schimbărilor de tot felul.

Horoscopul karmic vine cu surprize plăcute. Sursa foto: click.ro
Horoscopul karmic vine cu surprize plăcute. Sursa foto: click.ro

Zodiile de aer

Gemenii vor fi în centrul atenției în următoarea perioadă, având șansa de a se remarca mai ales la locul de muncă. În plus, nativilor aflați în căutarea sufletului preche, norocul le-ar putea surâde, în sfârșit. Nici Balanțele și Vărsătorii nu o duc tocmai rău, datorită carismei de care dau dovadă.

Zodiile de foc

Berbecii devin din ce în ce mai prost dispuși în ultimele zile ale lunii august și au tendința de a transmite această stare tuturor celor din jur. Leii au parte de dificultăți în relația cu partenerul de viață, în timp ce Săgetătorii trec printr-un impas financiar.

Zodiile de pământ

Celor născuți în Taur și Capricorn le va merge de minune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Nici dragostea nu trebuie neglijată, pentru că este posibil ca sufletul pereche să își facă în sfârșit apariția.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×