Horoscop karmic luna Mai 2020. Astrele ne sfăturiesc să lăsăm trecutul cu ale sale și să ne deschidem mintea spre informații noi

Stefania Băcanu   
în Horoscop
29/04/2020, 20:42
Horoscop karmic luna Mai 2020. Astrele ne sfăturiesc să lăsăm trecutul cu ale sale și să ne deschidem mintea spre informații noi
Horoscop karmic, luna mai 2020. Sursa foto: Pinterest.com

Potrivit astrelor horoscopului karmic, luna Mai vine cu schimbări majore pentru toate zodiile, cu condiția să lăsăm trecutul deoparte și să ne deschidem mintea spre nou. Fanatik vă prezintă cum va arăta luna mai, din punct de vedere karmic, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop karmic luna mai 2020

Berbec

Fii gata pentru o eventuală revenire financiară, probabil rezultatul a ceva ce nu ai luat în calcul în deciziile anterioare. Ai mai multe opțiuni pentru rezolvarea oricarei probleme folosind talentele manageriale ale naturii tale. Spre sfârșitul lunii simți o dorință de a te deplasa, de a întâlni oameni noi, de a vizita cu vecinii sau de a scrie scrisori. Ești mai sensibil decât de obicei la frumusețe, armonie și dragoste: fa-ti timp sa le apreciezi.

Taur

În zilele lunii Mai, viața profesională a taurilor nu se află pe o pantă ascendentă, ba din contră. Comportamentul tău pare să fie din ce în ce mai acid în raport cu anumite persoane. Deși vocal susții anumite sentimente și trăiri, acțiunile tale nu demonstrează nimic. Te consideri norocos prin prisma anumitor relații din viața ta, dar doar tu ești martor impactului pe care îl au.

Gemeni

Problemele domestice nu vă permit să petreceţi tot timpul cu persoana iubită. Aveţi de dezbătut unele probleme de familie ce nu suportă amânare.  Este cazul să schimbaţi macazul, atât în problemele sentimentale, cât şi în cele profesionale. Nu uitaţi că seriozitatea dă bine imaginii publice. Evenimentele care se vor petrece în luna mai vor avea efecte asupra stării dumneavoastră de spirit şi vor influenţa impresia pe care o lăsaţi celorlalţi.

Rac

Aspectele astrologice ale lunii mai 2020 sunt prietenoase, așa că tot răul e spre bine. Chiar dacă te confrunți cu trăiri puternice, poate chiar extreme, este recomandat să apelezi la realism, la pragmatism și la resursele tale interioare. Fii răbdător, nu încerca să forțezi lucrurile. Dacă ești căsătorit și relația de cuplu este tensionată, nu amenința cu divorțul decât dacă ți-l dorești cu adevărat.

Leu

Luna mai 2020 nu este rea din punct de vedere profesional și financiar, doar că progresele se fac lent și este nevoie de o reconfigurare a proiectelor și a planurilor pe termen lung. În loc să visezi la soluții miraculoase, mai bine caută să fii mai cumpătat și să îți triezi bine amicii și proiectele comune în care ești implicat, cauzele la care ai aderat etc. Alege cu grijă investițiile pe care dorești să le faci și fii foarte prudent în ceea ce privește cumpărăturile online.

Fecioară

Acest interval de timp te găsește interacționând cu figuri de autoritate și te va avantaja să ai o atitudine potrivită. Dacă ați făcut lucrurile corecte până acum, veți obține recunoaștere și apreciere. Orice greșeli anterioare ar putea fi, de asemenea, observate, așa că fiți gata să faceți reparații, dacă este necesar. De tine depinde tot ceea ce vrei să susții.

Balanță

În luna mai veţi avea atât de mult de lucru şi atât de multe de recuperat, încât este necesar să respectaţi un program riguros la serviciu şi să faceţi o planificare foarte strictă a timpului de care dispuneţi. Veţi găsi soluţiile la o problemă care ţine de o investiţie. Sunteţi cam descurajaţi din cauza unui eşec pe care l-aţi suferit în trecut dar, dacă nu vă înarmaţi cu curaj, aţi putea pierde o ocazie de excepţie. Este o perioadă a schimbărilor de atitudine.

Scorpion

Izolarea la domiciliu alături de persoana iubită poate să fi declanșat ample procese lăuntrice, de ambele părți, iar retrogradarea planetelor poate contribui cu răscolirea trecutului și a unor chestiuni de încredere/neîncredere reciprocă. Anumite subiecte neplăcute legate de infidelitate pot umbri pentru scurt timp orizontul căsniciei, dar în anumite relații se poate ajunge și la împăcări sau clarificări.

Săgetător

Îi poți convinge pe ceilalți de partea ta. Mai mult ca oricând, ești practic și eficient; ascuțit mental și clar. Poti obține multă satisfacție dintr-o muncă bine făcută. Evitati conflictele inutile, mai ales dacă este vorba de un rival, compromis sau pur și simplu evitați această persoană. Cu toate acestea, nu uitați că unele lucruri merită disputate!

Capricorn

Venus, guvernatoarea casei iubirii Capricornului, retrogradează începând din 13 mai, ceea ce ar putea fi un prilej bun de a reevalua anumite aspecte ale vieții tale amoroase sau de a depune mai mult efort în construirea unei relații armonioase. Unii Capricorni ar putea reveni în această perioadă asupra unor detalii pierdute din vedere atunci când s-au aruncat orbește în brațele iubirii, în timp ce alții doresc să reia o relație sentimentală cu un coleg/cu o colegă.

Vărsător

Este o lună în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând. Sunteţi foarte ambiţioşi şi sentimentali, iar dorinţa dumneavoastră de reuşită s-ar putea materializa mai repede decât speraţi. Faceţi-vă o strategie de luptă şi încercaţi-vă norocul, pentru că nu se ştie de unde sare iepurele. Puterea de convingere de care daţi dovadă în luna mai va fi atuul dumneavoastră în lupta contra timidiţăţii.

Pești

Ești dornic de socializare, dar probabil că socializarea este limitată de restricțiile impuse din cauza pandemiei. Totuși, tehnologia îți oferă o mulțime de oportunități pentru a rămâne în contact cu prietenii și pentru a cunoaște oameni noi. Este posibil ca un credit imobiliar ori o investiție imobiliară să îți dea de furcă, sau să îți faci iluzii în ceea ce privește un sprijin oferit de familie. Poate că, până la urmă, beneficiezi de acest sprijin, dar în anumite condiții și cu anumite limite.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×