Horoscop iubire pentru iarna 2019. Zodiile care vor avea mare ghinion în dragoste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/10/2019, 17:56
Horoscop iubire pentru iarna 2019. Zodiile care vor avea mare ghinion în dragoste GALERIE FOTO
Horoscop iubire pentru iarna 2019

Horoscopul iubirii pentru iarna anului 2019 vine cu vești grozave pentru multe dintre zodii. Acestea vor întâlni persoana ideală sau chiar vor fi cerute în căsătorie. Alte zodii însă vor avea mare ghinion în dragoste, iar pisica le va rămâne singura sursă de căldură sufletească.

Berbecul

Iarna ce vine se pare că îl surprinde pe nativul Berbec în plină schimbare. Acesta vrea ceva nou și este dispus să riște. Cine nu riscă, nu câștigă! Iubirea este un aspect foarte important pentru Berbec, iar atunci când nu o mai simte, acesta merge mai departe. la fel este posibil să facă și în această iarnă.

Taur

Taurul este mereu pe fugă, mereu alert, întotdeauna în căutarea de noi proiecte, însă nu prea se gândește la iubire. Ei bine, totul se va schimba pentru el în această iarnă. Horoscopul spune că va fi capabil să vadă fiecare fulg de nea, va rămâne impresionat chiar și de florile de gheață de pe geamurile mașinii, deoarece Cupidon va folosi o săgeată care va trece și prin palton!

Horoscop iubire pentru iarna 2019
Horoscop iubire pentru iarna 2019

Gemenii

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor are parte de multă iubire, în această iarnă. Dacă este implicat într-o relație de mai mult timp, acesta se va hotărâ s-o oficializeze. Vrea să se așeze la casa lui și să privească cum ninge alături de proaspăta lui soție. Cei singuri au șanse să își găsească un partener.

Racul

Racul va fi lovit de dragoste atunci când se așteaptă mai puțin. Un târg de Crăciun sau poate vreo mică vacanță la munte îl va face să vadă viața cu alți ochi, iar atunci îi va trece prin rază chiar persoana potrivită 100% lui. Se va îndrăgosti fără remediu!

Leul

Nativul Leu se simte bine iarna. Va avea parte de toată dragostea la care se gândește acum, însă va fi cam nestatornic. Va zbura din floare în floare, chiar dacă afară vor fi minus cine știe câte grade Celsius. Acest lucru îl va costa, deoarece va fi tratat cam la fel atunci când se va îndrăgosti.

Fecioara

Nativul Fecioară are resursele necesare să reaprindă o fostă iubire, așa că este posibil să se revadă cu foști/foste. Nativul Fecioară speră că de data aceasta lucrurile vor sta altfel, deoarece afară ninge foarte romantic, iar focul din sobă aruncă umbre și lumini romantice pe pereți. Acesta va constata că nimeni nu se schimbă.

Balanțele

Talerele Balanțelor vor oscila foarte mult în această iarnă, deoarece nativul va fi unul răzvrătit, care uită de echilibru și va acționa așa cum nu se așteaptă nimeni. Va fi aventuros și va schimba mai mulți parteneri, iar după ce îți trage puțin suflul o va lua de la capăt.

Scorpionul

Viața Scorpionul se va schimba în această iarnă. Va avea parte de iubirea mult căutată, la care nici el nu mai visa. Astrele se vor alinia, iar partenerul ideal le va apărea în cale. Trebuie doar să aibă curajul să facă acel foarte dificil prim pas.

Săgetătorul

Săgetătorul s-a săturat să tot schimbe partenerii, mai ales că vecinii deja își dau coate când îl văd. Vrea statornicie și vrea un partener fidel, care să îl trateze la adevărata sa valoare. Ei bine, din păcate, acest lucru nu se va întâmpla nici iarna aceasta, deoarece parcă atragi numai parteneri care au cu totul alte priorități decât ale tale.

Capricorn

Nativii angrenați într-o relație ambiguă vor decide să se reorienteze spre noi posibilități, în vreme ce Capricornii aflați de ceva vreme într-o legătură vor pune piciorul în prag și vor cere oficializarea ei. Așadar, în următoarea perioadă, Capricornii fie se vor căsători, fie vor decide să divorțeze, dacă lucrurile nu merg așa cum își doresc.

Vărsătorul

Nativul Vărsător încă experimentează. Indiferent de vârstă, îi place să se joace, să intre în discuții cu persoane de sex opus și îi place mult să flirteze. Dacă discuțiile merg în sensul în care își dorește, nu se dă în lături de la o aventură în afara căsniciei.

Peștii

Pe nativii Pești iarna îi va prinde în fața calculatorului, pe diferite site-uri de întâlniri. Discuțiile vor fi foarte interesante și chiar are șanse reale să se concretizeze una dintre întâlnirile care vin din mediul online. S-ar putea să se îndrăgostească iremediabil!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×