Horoscop. Declarații de dragoste pentru fiecare zodie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/10/2018, 21:49
Horoscop. Declarații de dragoste pentru fiecare zodie
Iată 12 declarații de dragoste pentru fiecare nativ

Iată câteva declarații de dragoste pentru fiecare nativ al zodiacului. Află cum să o/îl surprinzi în funcție de cuvintele pe care le folosești. Acum nu trebuie să te mai gândești la toate modurile prin care poți impresiona fiecare nativ al horoscopului. Ai 12 declarații de dragoste potrivite pentru nativii zodiacului.

Horoscop. Declarații de iubire pentru nativii zodiacului

E posibil ca uneori să interpretezi greșit unele vorbe, sau să nimerești prost momentul. Astrele îți spun întocmai care este declarația de dragoste a fiecărui nativ. Ce îl topește, și cum îl faci să trăiască momentul mai bine? Ce trebuie să-i spui pentru a-i atrage atenția?

Berbec

„Sunt tot al tau și simt că toată lumea e a mea. N-aș putea fi fericit dacă n-aș avea iubirea ta”

Taur

„Tu faci ca cred că totul este posibil. Tu mă faci să exist”

Gemeni

„Ești dragostea mea, ești focul meu, ești dorinta mea, ești totul pentru mine”

Rac

„Dragostea mea pentru tine este o calatorie. A început pentru totdeauna și nu se va termina niciodata”

Leu

„Te iubesc mai mult decât îmi iubesc propria viața”

Fecioară

„Când spun TE IUBESC nu o spun pentru că te doresc sau pentru că îmi este dor de tine. TE IUBESC nu are legatura cu mine. Are legatura cu tine, cu tot ceea ce ești, cu tot ceea ce faci, cu tot ceea ce incerci să faci. Ți-am văzut bunatatea, ți-am vazut puterile, ți-am văzut tot ce ai mai bun și ce ai mai rau. Te văd clar și te înteleg perfect. Ești o femeie pe cinste!”

Balanță

„Ne-am întalnit datorita sorții, a fost alegerea mea să fim prieteni, dar când mi-am pierdut capul pentru tine n-am avut niciun control”

Scorpion

„Nu trebuie să te iubesc, nu trebuie să-mi pese de tine, nu trebuie să-mi petrec viața dorindu-mi să fii alaturi de mine. Nu trebuie să mă gandesc la fiecare pas ce faci, unde ești. Îmi pare rau, nu mă pot abține. Fac toate astea pentru că te iubesc”

Săgetător

„Sunt 12 luni într-un an, 4 săptămâni într-o lună, 7 zile într-o săptămâna, 24 de ore într-o zi, dar numai o singură femeie pentru toata viața mea. TU!”

Capricorn

„Gândurile mele sunt libere să meargă oriunde vor ele, dar surprinzător sau nu ele merg doar spre tine”

Vărsător

„Voi fi de partea ta pentru ca te iubesc. Te voi sprijini pentru că te iubesc. Îți voi fi credincios pentru că te iubesc. Voi fi cinstit cu tine pentru că te iubesc. Voi fi cel mai bun prieten al tau pentru că te iubesc. Îți voi da speranța pentru că te iubesc. Îți voi zâmbi pentru că te iubesc”

Pești

„Nu doar că mi-ai intrat în cap și mă gandesc tot timpul la tine. Mi-ai intrat și la suflet și nu te pot uita”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×