Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna decembrie! Nu e bine să pleci din ţară

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 11:40
Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna decembrie! Nu e bine să pleci din ţară GALERIE FOTO
Horoscopul prezentat de Cristina Demetrescu pentru luna decembrie!

Cristina Demetrescu a spus previziunile generale pentru luna decembrie, conform horoscopului. În luna cadourile se vor debloca foarte multe lucruri, după ce Mercur va ieşi din retrograd pe 6 decembrie. Se mişcă totul pentru mulţi nativi şi luna decembrie în sine este una foarte relaxată. În acelaşi timp, astrologul Cristina Demetrescu anunţă că în această perioadă nu este bine să pleci din ţară.

Este perioada în care oamenii au şanse de a se cunoaşte pe sine: „Toate problemele care apar vin pentru că nu se fac conexiunile. Fiecare după inspirație ar putea să afle care este rostul lor. Până să ți se întâmple niște lucruri, ai foarte multe semne înainte și ai multe de ales. Mulți nu ne legăm de aceste semne, ne legăn de trecut, de un cârlig unde suntem undeva agățați.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru luna decembrie

Destinul are posibilitatea de  ne corecta mersul în viață. Unii întârzie, alții se grăbesc. Nu simte doar cine nu vrea să simtă, prin asta se descrie Racul. Este foarte importantă luna aceasta pentru cei care vor să-și găsească dragostea. O femeie la 40 şi ceva de ani rămâne însărcinată. Regăsirea cu familia, iertarea, discuţiile care trebuie purtate. Axa din Capricorn vorbeşte despre părinţi, bunici.”

Astrologul Cristina Demetrescu
Astrologul Cristina Demetrescu

„Capricornul vine cu acel „trebuie” şi ce au învăţat. Este bine să muncim, dar să o facem cu drag. Să resepctăm reguli, dar să avem grijă şi de noi.

Este un vârtej în cre ne aflăm. Este greu să nu ţii cont de ce se întâmplă în jurul tău. Nu e bine să alegi să pleci din ţară! Este interesant ce ne aduce urmăroare aperioadă şi cum putem să ne regăsim. Luna neagră în Vărsător nu te lasă să vezi viitorul, a spus Cristina Demetrescu.

Totodată, previziunile Cristinei Demetrescu pentru luna decembrie spun că şi din punct de vedere financiar se vor clarifica multe lucruri: „Sunt lucruri care te blochează, oameni care au acest malefic pe harta lor natală. Ei nu înţeleg ce urmează în viitor. Mercur nu mai e retrograd şi se vor debloca nişte lucruri, vin nişte răspunsuri şi apar nişte informaţii. Se clarifică lucruri din punct de vedere financiar. Luna decembrie este mult mai relaxată

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×