Horoscop chinezesc săptămâna 9-15 septembrie 2019. Iepurii și Dragonii primesc daruri importante

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
10/09/2019, 12:34
Horoscop chinezesc săptămâna 9-15 septembrie 2019. Iepurii și Dragonii primesc daruri importante
Horoscop chinezesc pentru săptămâna aceasta. Sursa foto: appadvice.com

Potrivit celui mai nou horoscop chinezesc, în săptămâna 9-15 septembrie 2019, nativii Iepure și Dragon vor avea parte de momente frumoase. Prietenii îi vor surprinde cu daruri importante. Pentru aceștia, lucrurile se schimbă în bine, deci nu au niciun motiv de îngrijorare în următoarele zile.

Horoscop chinezesc pentru Șobolan

Șobolanii au parte de câteva zile de incertitudine. Sunt puși în situații complicate în special în zilele de miercuri, joi și vineri la locul de muncă. Pentru acești nativi vin câteva clipe dificile.

Cocoș

Cocoșii zodiacului chinezesc au o săptămână în care vor învăța ce înseamnă să aibă o viață sănătoasă. Își vor face prieteni noi, interesanți, la sala de fitness.

horoscop chinezesc săptămâna
Se anunță o săptămână extrem de provocatoare pentru mulți nativi. Sursa foto: america.ogtn.com

Horoscop chinezesc pentru Dragon

Dragonii primesc daruri de la cei apropiați, oarecum în semn de recunoștință pentru eforturile pe care aceștia le-au depus pentru ei. Dragonii vor primi aceste cadouri cu multă modestie.

Iepure

Iepurii sunt și ei cadorisiți de cei din jur, dar mai degrabă cu complimente decât cu lucruri materiale. Primesc multe încurajări și vești importante, care îi vor ajuta să avanseze din punct de vedere profesional.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc au de făcut tot felul de schimbări în casă, asta pentru că se apucă de renovările de toamnă. Nu prea le convin multe lucruri, dar vor face tot posibilul să se conformeze cu ce au.

Șarpe

Acești nativi nu fac altceva decât să se complice rezolvând probleme simple. Au talentul de a face din țânțar armăsar și au mult de pierdut din această cauză.

Tigru

Nativii Tigru din zodiacul chinezesc își vor făsi hobby-uri noi. Noile îndeletniciri îi vor ajuta să treacă mai ușor peste momentele de plictiseală care se întrevăd peste o zi obișnuită din viața lor.

Câine

Câinii duc tot greul la locul de muncă săptămâna aceasta. Lucrurile se vor complica pentru ei începând de miercuri.

Cal

Nativii Cal sunt prinși cu minciuna și trebuie să se descurce într-un timp record să își spele imaginea. Vor avea foarte mari probleme sentimentale.

Maimuță

Nativii Maimuță pun prea mult suflet pentru anumite persoane și își vor da seama săptămâna aceasta cine merită și cine nu merită afecțiunea lor.

Oaie

Nativii Oaie au de făcut o serie de modificări în anumite contracte încheiate recent sau unele chiar în urmă cu mai mulți ani.

Bivol

Bivolii din zodiacul chinezesc sunt extrem de descurcăreți, așa că săptămâna asta vor scoate bani din piatră seacă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×