Horoscop chinezesc pentru joi, 17 octombrie 2019. Calul analizează la sânge totul înainte de a lua o decizie

Alexa Serdan   
în Horoscop
16/10/2019, 12:53
Horoscop chinezesc pentru joi, 17 octombrie 2019. Calul analizează la sânge totul înainte de a lua o decizie
Horoscop chinezesc. Calul analizează la sânge totul înainte de a lua o decizie . Sursa foto: truezone.ro

Horoscopul chinezesc este în anul Mistrețului de Pământ și se va schimba pe 25 ianuarie 2020 când vom intra în anul Șobolanului de Metal. Până atunci citește în rândurile de mai jos ce au pregătit astrele pentru ziua de joi, 17 octombrie. Vezi care sunt evenimentele de care vor avea parte nativii născuți în zodia Bivol, Iepure sau Maimuță.

Horoscop chinezesc pentru ziua de joi, 17 octombrie

Șobolan

S-ar putea să faci unele compromisuri în dragoste. Nu îți face plăcere, dar din păcate, vei ajunge și aici. Încearcă să fii diplomat, romantic și sensibil și vei avea parte de o cină fabuloasă. Destăinuie sentimentele pe care le ții în suflet.

Bivol

Și tu stai bine la capitolul iubire. Nativii singuri au șansa să-și întâlnească sufletul pereche. O mare dragoste se ivește la orizont. Te simți liber și ușurat. Ai atitudinea potrivită pentru a trece peste toate obstacolele.

Tigru

Sunt persoane care vor să profite de pe urma ta. Fii atent la așa zișii prieteni și stai departe de ei. Găsește acele activități care îți fac plăcere și te relaxează. Încarcă-ți bateriile, citește o carte bună, plimbă-te prin parc.

Horoscop chinezesc pentru ziua de joi, 17 octombrie
2019 este Anul Mistrețului de Pământ și se va schimba pe 25 ianuarie 2020 cu Șobolanul de Metal. Sursa foto: timponline.ro

Iepure

Ai lângă tine persoane care te susțin în tot ceea ce faci și pe care te poți bizui. Poți să fii mândru de proiectele la care ai lucrat și care acum fac bani frumoși. Partenerii de afaceri sunt mulțumiți de sumele care le intră în conturi.

Dragon

Ești cam impulsiv perioada aceasta și s-ar putea să te trezești cu multe regrete. Învață să fii mai temperat și să nu te arunci cu capul înainte. Spune ce ai pe suflet fără a arunca cu săgeți otrăvitoare în stânga și-n dreapta.

Șarpe

Te bucuri de vibrațiile pozitive pe care ți le oferă viața. Ești în elementul tău și te simți ca pește în apă. Astăzi fă exact tot ce-ți trece prin cap și distrează-te la maxim. Trăiește clipa și nu regreta nicio experiență.

Cal

Nu-ți place să pierzi timpul și analizezi totul la rece. Uneori tai și spânzuri înainte de a lua o decizie importantă. La final toate deciziile sunt în favoarea ta. Toate astrele sunt de partea ta și vei avea parte numai de lucruri frumoase.

Capră/oaie

Șefii sunt încântați de eforturile pe care le depui la locul de muncă. Poate te simți epuizat, dar când crezi că nu mai poți, tot mai poți puțin. Ai foarte multe resurse interioare și reușești să duci la capăt toate planurile pe care le ai în minte.

Maimuță

În anturajul din care faci parte există o presiune foarte mare. Nu te lăsa dus de val sau de vorbele celor din jur. Desparte drumul tău de cel al prietenilor și alege o altă cale. La un moment dat vei întâlni niște persoane care îți vor fi alături la greu.

Cocoș

Ai o relație foarte frumoasă cu partenerul de viață care te-a pus pe un piedestal. Ești mereu în centrul atenției și îți face plăcere. Romantismul este la el acasă și te simți în largul tău alături de jumătatea ta.

Câine

Nu mai ține ascunse lucrurile pe care le ai pe suflet. Împărtășește cu cei din jur sentimentele pe care le ai. S-ar putea să fii catalogat o persoană suspicioasă, încearcă să înlături aceste aspecte negative din viața ta.

Mistreț

Nu te grăbi să îți spui părerea despre o persoană pe care nu o cunoști bine. Prima impresie nu este întotdeauna cea corectă. S-ar putea să ai parte de câteva surprize plăcute. La finalul zilei vei avea parte de un moment de meditație.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×