Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 11-17 februarie. Taurii lucrează la proiecte care le vor aduce bani frumoși

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/02/2019, 17:03
Horoscop Camelia Pătrășcanu săptămâna 11-17 februarie. Taurii lucrează la proiecte care le vor aduce bani frumoși GALERIE FOTO
Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru saptamana 11-17 februarie

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 11-17 februarie. Gemenii au un start de săptămână de senzație. O problemă cu care se confruntă de ceva vreme își găsește soluția aproape singură! În ajutor le sare o persoană care îi ajută să treacă peste toate obstacolele.

Taurii sunt în stadiul de proiectare a următoarelor lor afaceri. Acestea au șanse reale să prindă contur și chiar să le aducă un venit bun taurilor. Nativii sunt plini de energie și foarte determinați.

Horoscopul Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 11-17 februarie aduce vești bune

BERBEC

Nativii din zodia berbec au o săptămână fabuloasă. Aceștia încep săptămâna în forță. Luni, marți și miercuri sunt energia este la cote înalte și pot face rost foarte ușor de bani. Își impune opiniile și soluțiile în fața șefilor, la locul de muncă. Urmați-vă viziunea!

TAUR

Nativii taur trec lasă teoria și pun osul la treabă, mai ales de vineri, de când Marte le intră în zodie. Sunt foarte ambițioși și determinați. Planurile lor sunt în faza de proiectare, dar fac pași foarte serioși prin întâlniri foate importante în această săptămână.

GEMENI

Gemenii primesc ajutorul de care au nevoie! Luni, marți și miercurii este foarte posibl ca cineva să-i sprijine în rezolvarea unei probleme sau să le-o ia pur și simplu de pe cap. Pe de altă parte, Gemenii profită de pe urma rezultatelor obținute de partenerul de viață sau ale cuiva apropiat.

RAC

Racii își îndreaptă atenția asupra relațiilor. Aceștia vor ieși la multe întâlniri. Se pot afla într-un grup, pot fi prezentați unor persoane foarte importante pentru ei. Felul în care reușesc să convingă persoanele cu care colaborează e foarte important. Atenție la sănătate la cei care se deplasează.

LEU

Leii se concentrează pe carieră. Aceștia au o săptămână foarte bună la locul de muncă. Unii pot finaliza un proiect sau o etapă importantă astfel încât să poată merge mai departe. Șefii vor fi foarte mulțumiți de activitatea leilor.

FECIOARĂ

Feciorele sunt foarte eficiente mai ales în tot ce înseamnă comunicare. Acte care pot fi semnate, examene sau interviuri pentru un loc de muncă. Fecioarele pot străluci.

BALANȚĂ

Balanțele sunt foarte atente la tot ce înseamnă relații de familie. Este pregătit oricând să sară în ajutorul celor dragi. Este posibil să primească musafiri, alături de care să petreacă clipe ne neuitat.

SCORPION

Scorpionii caută soluții ieftine pentru problemele lor. O săptămână cu multe discuții și planuri, proiecte care se fac în urma acestora. Au mai multe variante, dar trebuie să o aleagă pe cea mai eficientă. Joi și vineri, vor găsi căile de rezolvare cele mai ieftine, pentru că asta îi interesează.

Camelia Patrascanu are vesti bune pentru horoscopul saptamanii 11-17 februarie

SĂGETĂTOR

Nativii săgetător au parte de multă muncă luni, marți și miercuri și pot face dovada unei mari experiențe profesionale. Asta poate să aducă bani sau să asigure că nu se pierd bani, pentru că merg pe formule deja știute. Sunt foarte harnici iar joi și vineri pot primi aprecieri pentru munca pe care au depus-o și poate chiar o primă!

CAPRICORN

Capricornii au o săptămână care începe bine, dar sub semnul emoției. Au nevoie și de afecțiune sau au o relație afectivă cu proiectele la care lucrează. Relațiie de familie sunt foarte bine subliniate, începe un trend grozav pentru ei de vineri cu Marte în Taur.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt foate concentrați să nu dea greș sau dacă au planuri pentru viitorul apropiat trebuie să încheie o etapă, să o finalizeze corect pentru a fi liberi de obligații și a începe altceva ce și-au propus. De aceea, luni, marți și miercuri sunt rezervate pentru această finalizare. În schimb, de joi lucrează foarte intens pentru că au idei noi, pe care le vor putea pune cu succes în aplicație.

PEȘTI

Nativii născuți în zodia pești au o săptămână foarte bună. Vor munci cu spor luni, marți și miercuri, când discută planuri, proiecte ambițioase, unde au nevoie de un sprijin. Și îl vor găsi în același loc unde a mai găsit. Așadar, peștii vor merge șa sigur, iar succesul este unul aproape garantat. Joi și vineri sunt mai discreți, mai rezervați, lucrează acasă sau mai în tihnă pentru proiecte în care își pun tot sufletul. În weekend, peștii se vor distra alături de prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×