Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie. Peștii trebuie să revină cu picioarele pe pământ

Bogdan Solomon   
în Horoscop
23/02/2020, 16:39
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie. Peștii trebuie să revină cu picioarele pe pământ
Camelia Pătrășcanu îți aduce horoscopul ultimei săptămâni din februarie. Sursa foto: Captură Antena 3

Camelia Pătrășcanu îți aduce predicțiile sale pentru săptămâna 24 februarie-1 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Chiar dacă pot apărea unele probleme în această perioadă, toate vor lua sfârșit în foarte scurt timp, mai ales dacă ai atitudinea potrivită.

Camelia Pătrășcanu avertisment pentru Pești: reveniți cu picioarele pe pământ!

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Pești, ei bine, îndrăgitul astrolog îți recomandă să nu mai alergi după cai verzi pe pereți, pentru că nu vei reuși să obții nimic bun. Fii puțin mai realist, în special când vine vorba despre viața profesională, altfel riști să provoci conflicte nedorite cu șefii. Sarcinile se adună și trebuie să fii concentrat 100%.

Berbec

O săptămână în care predomină neînțelegerile și totul stă ca pe un butoi cu pulbere. Așadar, nu ar trebui să mai pui și tu sare pe rană în dialoguri. Evită deocamdată încheierea de contracte cu diverși oameni de afaceri, pentru că poți fi dezavantajat. Spre sfârșitul săptămânii este nevoie să îți canalizezi constructiv energia, pentru a nu o risipi în discuții interminabile și care nu rezolvă absolut nimic.

Taur

Pentru un vis merită să lupți până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziții. Poți să ajungi acolo unde ți-ai propus, dar trebuie să pornești la drum, conștient că nu vei primi ajutor de la nimeni, că există mulți care vor încerca să-ți taie elanul. Dacă nu vei ține cont de toate aceste piedici, vei vedea că poți realiza orice numai bazându-te pe propriile forțe.

Gemeni

Aștepți de prea multă vreme o aprobare sau un document oficial care să-ți asigure evoluția spre etapele viitoare. Fără acea semnătură, nu poți merge mai departe, depinzi de ea, altfel există riscul să mergi pe o cale ilegală sau incorectă care, mai devreme sau mai târziu, se va împotmoli cumva. Săptămâna aceasta faci tot posibilul de a obține acel act de care depinde succesul unei afaceri, pentru ca să nu investești inutil bani, energie și timp într-o direcție care nu este susținută legal.

Rac

Te comporți efectiv ca un profesor gata să țină predici celor care fac greșeli, dar omiți că ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna, pentru că fiecare om este supus greșelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Le poți oferi o lecție de viață extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le știai pe toate, ci ai învățat de la alții.

Leu

Prezența ta îi intimidează pe unii încât îi vezi că se retrag în banca lor și nu mai au curaj să spună absolut nimic. E semn de respect, de admirație, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora și poți uza de această postură pentru a-ți impune propriile reguli. Mai de frică, mai de respect, le vor accepta, deci acum este momentul tău de succes în fața rivalilor cu care duci o luptă asiduă pentru o anumită poziție. În aceste zile, deții un avantaj în fața lor și merită să-l valorifici la maximum pentru a-ți asigura ascensiunea spre un țel bine conturat.

Fecioară

Nu ai nicio plăcere de a lucra alături de oameni care nu știu altceva decât să pună piedică celor care au ceva de spus. Ai în preajmă colaboratori care spun „Nu” la orice idee, care îți stopează elanul, care trag în altă direcție decât cea în care mergi, încât este normal să nu resimți niciun progres în ceea ce întreprinzi. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar dacă faci parte totuși dintr-o echipă, va fi un chin să lucrezi alături de astfel de oameni. Încearcă să-ți reprimi comentariile, ca să nu înceapă să spună că ești Gică Contra.

Balanță

Săptămâna aceasta este veselie multă în jurul tău și îți nu dorești să ai parte de evenimente negative. Prietenii sunt pe primul loc, încât ai putea să o ții tot într-o petrecere alături de ei. Ești o companie foarte plăcută pe care multă lume o caută azi, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, o glumă bine plasată în orice împrejurare, iar cadourile, muzica și voia bună nu lipsesc nici ele din program.

Scorpion

La începutul săptămânii, primești o veste bună care te mobilizează. Îți dă alt chef de acțiune, mai mult curaj să ieși în față și să-ți expui gândurile și când observi ce bine evoluează lucrurile, ești din ce în ce mai sigur pe reușita finală spre care te îndrepți. Rareori ești atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont. De aceea, trebuie să profiți de vântul prielnic pentru a face pași mari spre ținta propusă.

Săgetător

E o săptămână cu totul specială pentru tine, deoarece dispui de toate calitățile necesare pentru a te remarca și a culege laurii unei victorii de toată frumusețea. Este bine că țintești spre cele mai înalte culmi, căci nu te mulțumești cu puțin. De aceea nu trebuie să bați deloc în retragere dacă ai contracandidați la fel de buni sau chiar persoane de elită cu care, altădată, nu ai fi avut curajul să te compari. Joi, poți ieși primul din orice confruntare de forțe, spre satisfacția și mândria ta deplină!

Capricorn

Așteaptă-te la discuții în contradictoriu, la controverse și animozități în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu și nici ceilalți nu vă puteți abține de la remarci acide. Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni și nu știi încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită și nasc o stare de nervozitate extremă. Ești irascibil, fără îndoială, dar ai și ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

Vărsător

Ai alături o persoană cu picioarele pe pământ care te mai trage uneori de mânecă, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, așa cum ți-ar plăcea să fie lucrurile. Este foarte realistă, poate prea realistă și îți mai taie elanul creator. Uneori este bine să te trezești la realitate și să vezi lucrurile exact așa cum sunt. Acea persoană te ajută să fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca să fie adevărate. Ascultă cu atenție ce-ți spune! Vorbește din experiență, pentru că a fost cândva ca tine și știe să te îndrume în așa fel încât să nu rătăcești pe căi imposibil de atins.

Pești

Nu mai alerga după cai verzi pe pereți! Vei auzi îndemnul acesta din mai multe părți și când mai multă lume îți spune că visezi, poate ar fi bine să te trezești la realitate. Poate mergi într-o direcție iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afundă și mai mult în visare. Ține cont de cel din preajmă când îți prezintă adevărul în cea mai lucidă și clară formă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×