Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13-19 mai! Zodia care e pusă la încercare

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
12/05/2019, 17:37
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13-19 mai! Zodia care e pusă la încercare GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Patrascanu 13-19 mai

Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 13-19 aprilie 2019 pentru toate zodiile. Veștile sunt bune pentru mai toate zodiile, însă unele dintre ele vor primi vești tulburătoare.

Așa arată horoscopul Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 13-19 mai

Berbec

Nativii nîscuâi sub semnul zodoacal al Berbecului au șanse reale să câștige sume importante de bani, începând de miercuri! Berbecii vor munci din greu săptămâna aceasta, însă se pare că vor avea unele probleme la locul de muncă. Vor apărea discuții, dispute, dar și negocieri pentru noi proiecte. În weekend, cineva va încerca să profite de Berbec care va pune piciorul în prag.

Taur

Taurii sunt plici de energie în această săptămână, dar trebuie să fie foarte atenți, vigilenți să nu treacă pe lângă o oportunitate care nu se va mai ivi mult timp de-acum, încolo. Taurii sunt plini de idei bune în această săptămână, însă le trebuie un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfârșit.

Gemeni

Gemenii primsc un binemeritat ajutor din partea altora. Poate fi vorba despre un cadou, de o soluție, de o recomandare. Lucrurile decurg minunat pentru Gemeni, care vor avea o săptămâna foarte bună.

Rac

Racii vor avea parte de mulți prieteni, săptămâna aceasta, care îi vor ajuta mult. Va exista și o propunere pe care trebuie să o cântăriși foarte bine, deoarece s-ar putea să vă îmbunătățeascăviața sau care o poate agita. Racii sunt  inspirați de oamenii din jurul lor.

Leu

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Leului se vor bucura de o recunoaștere mult așteptată. Șefii își vor da seama că Leii sunt foarte utili la serviciu, iar fără ei, lucrurile nu ar sta atât de bine. Este posibil să primească și o primă generoasă.

Fecioară

Nativii Fecioară gândesc mult și practic în această săptămână. Unele simt nevoia să se specializeze într-un anumit domeniu, așa că s-ar putea întoarce pe băncile școlii.

Balanță

Balanțele sunt foarte atente la ceea ce fac alții. Au discuții în familie legate de proiecte care implică cheltuieli, însă reușesc foarte ușor să se facă înțeleși, iar cei din jur vor respecta deciziile lor.

Scorpion

Nativul Scorpion colaborează foarte bine și orice succes au se bazează pe colaborare sau receptivitatea altora pe talentele lor. Miros banii de la depărtare și au fler în afaceri, trebuie doar să-și asculte intuiția. Rezolvă multe probleme, muncesc, iar talentele lor îi scutesc de multe probleme.

Săgetător

Vin schimbpri pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Unii schimbă atitudinea, alții schimbă jobul. Trebuie să fie atenți la așa-zișii prieteni, pentru a nu fi înjunghiați pe la spate. Dacă prietenul este suspect, Săgetătorul îl va schiba rapid cu un altul.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt foarte creativi și își doresc libertate și timp liber. E o săptămână a muncii și e posibil să vină cu idei originale care să-l scutească de muncă.

Vărsător

Vărsătorul ar calități și o știe foarte bine. Au de dus la bun sfârșit mai multe proiecte, iar abilitățile lor îi va ajuta să-și impresioneze șefii, dar și colegii, care îi vor privi altfel de săptămâna aceasta.

Pești

Nativii Pești își pun în valoare ideile sub ghidarea unei persoane cu multă experiență. O săptămână și de studiu practic, care le vor sedimenta cunoștința noi, foarte utile pentru viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×