Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cine va câștiga bani perioada asta

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/07/2019, 12:00
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cine va câștiga bani perioada asta GALERIE FOTO
Horoscop Camelia Patrascanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru unele dintre zodii, dar și cu vești mai puțin bune pentru altele. Balanțele caută un proiect în care să-și investească economiile.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii au ieșiri relativ violente, mai ales dacă este vorba despre bani. Vor bani cât mai mulți și sunt dispuși să facă sacrificii pentru un câștig frumos.

Taur

Nativii Taur văd foarte ușor problemele celor apropiați lor, însă nu se grăbesc să le sară în ajutor, deoarece se simt destul de stresați în perioada aceasta și nu vor să se agite și mai mult.

Horoscop Camelia Patrascanu
Horoscop Camelia Patrascanu

Gemeni

Nativii Gemeni vor să încerce lucruri noi în această perioadă, dar trebuie să fie foarte atenți, deoarece riscă mici accidentări. Așadar, trebuie să se familiarizeze mai întâi cu mișcările fizice noi!

Rac

Racul se simte singuratic, așa că va căuta compania prietenilor. O ieșire în oraș cu amicii te vor readuce pe linia de plutire, în orice situație, oricând!

Leu

Nativii Leu sunt puși pe scandal. Vin cu propuneri care îi nemulțumesc profund pe șefi, dar și pe unii dintre colegi, așacă se poate s fie implicați într-un mic conflict la locul de muncă. Au idei extrvagante în această perioadă, iar deciziile lor sunt suprinzătoare.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt surprinși de evenimente pe care nu prea le înțeleg. Le trebuie ceva timp să proceseze informațiile și să acționeze în consecință.

Balanță

Nativii Balanță sunt atenți la banii lor, dar și ai altora. Caută să facă investiții, însă nu găsesc proiectul potrivit. Partenerul de viață îl susține în orice demers.

Scorpion

Chiar dacă nu le place situația, nativii născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului depind de o persoană. În același timp, se străduiesc foarte mult să motiveze și să suțină pe cineva care are nevoie.

Săgetător

Săgetătorul are parte de lucruri neașteptate și trebuie să le facă față la locul de muncă, dar și acasă, unde o rudă îl surprinde în mod neplăcut.

Capricorn

Capricornul este învăluit în iubire. Partenerul de viață face tot posibilul ca nativul Capricorn să se simtă în al 9-lea cer, însă acesta nu se lasă impresionat foarte ușor.

Vărsător

Vărsătorul are probleme acasă, unde partenerul de viață le reproșează un lucru din trecut. Alături de partener se vor alia și alți membri ai familiei, care ies la atac.

Pești

Nativii Pești au de luat o decizie importantă, însă nu trebuie să o facă acum, când sunt destul de zdruncinați din punct de vedere emoțional!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×