Horoscopul Toamnei lui 2019. Ce se întâmplă cu majoritatea zodiilor, imediat după terminarea verii

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
24/07/2019, 16:58
Horoscopul Toamnei lui 2019. Ce se întâmplă cu majoritatea zodiilor, imediat după terminarea verii GALERIE FOTO
Horoscopul toamnei 2019

FANATIK îți aduce horoscopul toamnei 2019 pentru fiecare zodie în parte! Toamna se pare că este despre dragoste. Unii nativi vor întîlni oameni noi, iar alții trebuie să renunțe la vechii parteneri de viață.

Așa arată horoscopul toamnei 2019 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul va avea parte de o toamnă liniștită. Va avea ceva probleme legate de buget, deoarece proviziile pentru iarnă sunt pe primul loc. La locul de muncă însă lucrurile se precipită. Apar proiecte noi, care îl vor solicita din ce în ce mai mult pe Berbec, dar are șansa să primească un spor la salariu.

Taur

Taurul va fi nostalgic după zilele de vară, când se întuneca târziu. Toamna, nativul parcă nu mai are timp să ducă la bun sfârșit toate proiectele de care s-a apucat. La unele se va vedea nevoit să renunțe. Familia nu va fi foarjte fericită, deoarece proiectele abandonate vor fi cele din gospodărie.

Horoscopul toamnei 2019
Horoscopul toamnei 2019

Gemeni

Gemenii vor avea arte de o toamnă cu suișuri și coborâșuri. Vor avea parte de perioade în care vor avea mai mult noroc, iar câștugurile vor fi unele destul de consistente, dar vor avea și perioade în care parcă nimic nu le merge. În carieră, nativul Geamăn va avansa, chiar dac este posibil să se întoarcă la unul dintre locurile de muncă de unde a plecat în urmă cu ceva timp, însă va veni pe o funcție mai mare și un câștig pe măsură.

Rac

Problemele Racului se vor rezolva ca prin minune. Totul le va merge din plin, în toamna anului 2019. Chiar și în dragoste, Racul va avea parte de clipe magice, în sânul familiei. Dacă este singur, nativul are șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche.

Leu

Dacă există probleme în cuplu, toamna aceasta se vor rezolva de la sine.Partenerul de viață te va găsi din nou atrăgător, iar tu vei îndrăgosti din nou de el. Trebuie să ai grijă cu investițiile, deoarece nu este o perioadă tocmai favorabilă, așadar nu risipi banii.

Fecioară

Nativul Fecioară are parte de schimbări majore, toamna aceasta. Este posibil să-și caute un alt loc de muncă sau chiar o nouă locuință. Nu este exclusă nici posibilitatea ca nativul Fecioară să-și schimbe chiar și partenerul de viață. Pe plan financiar, Fecioara nu stă tocmai roz.

Balanță

Nativul Balanță va uita de agitație de peste vară. Se va ocupa mai mult de propria persoană și va avea grijă să facă mai mult ceea ce-i place. La locul de muncă apar sarcini noi, dar și un salariu mai bun. Posibile colaborări care vă vor rotunji veniturile. Iubirea este la cote înalte!

Scorpion

Scorpionul nu se simte bine atunci când vremea se răcește. Urăște vremea mohorâtă și ploile, așa că va fi ușor deprimat, după vara plină de soare și zile toride. Se va mobiliza mai greu, dar își va reveni destul de ușor. Vei reuşi să te impui într-o relaţie incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea.

Săgetător

Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine. Caută activităţi noi, uşoare și plăcute, deoarece relaţiile de familie vor fi mai tensionate şi ai nevoie de un refugiu. Mai bine vizitează-te mai rar cu părinţii sau cu socrii.

Capricorn

Toamna aceasta vine cu muncă multă pentru nativii Capricorn. Aceștia de-abia-și mai văd capul de treabă, ba la locul de muncă, ba acasă. Este prins cu proiecte noi și din ce în ce mai complicate. Are parte de dragoste, în schimb, dar și de bani.

Vărsător

Toamna este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie. Vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace. Ai o şansă să mai găseşti o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie.

Pești

Dragostea revine pe primul plan pentru nativii Pești. Aceștia vor hotărâ să revinăasupra unei relații mai vechi, dar al cărui foc încă nu s-a stins. Va reuși să depășească toate obstacolele care îi vor ieși în cale, chiar și din punct de vedere material!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×