HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/07/2018, 11:54
HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu
HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu – Marte este în cuadratură cu Uranus. Cum afectează banii? Iată cum te vor influența aceste evenimente astrale din punct de vedere financiar, în săptămâna 30 iulie – 5 august 2018.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Berbec: Ai impresia că stai pe loc deja de ceva vreme atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar.

O saptamana in care ai de acumulat multe informatii si abilitati la locul de munca. Vestea buna este ca toate aceste cunostinte te vor ajuta sa urci in cariera. Ia totul pas cu pas si vei vedea cat de curand recompensa.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Taur: Luna aceasta, cel mai probabil vei fi împinsă de la spate să faci unele lucruri.

O saptamana cu multe aspecte favorabile care iti arata ca esti pe drumul cel bun. Vei face bani cu usurinta daca îți îmbunătățești abilitățile de comunicare. Partenerul de viață te poate ajuta într-o situație dificilă cu banii.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Gemeni: Luna august vine cu provocări mari pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

O saptamana cu multe idei pentru sporirea castigurilor. Oamenii pe care ii  cunosti te ajuta, pun umarul la treaba, iar succesul nu va intarzia sa apara. Invata sa motivezi echipa din jurul tau si nu iti vinde ieftin serviciile. Ai tot ce-ti trebuie pentru a obtine succesul.

HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST 2018 – Pasiuni la locul de muncă

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Rac: Nu stai prea bine cu banii luna aceasta, pentru că vei avea parte de cheltuieli neprevăzute.

E drept că nu totul depinde de tine, însă nu ar strica să faci mai multe economii în viitor. Astfel, ai putea fi pregătită mai bine pentru situaţii de acest gen. Un eveniment nu neapărat neplăcut te pune la cheltuială fără să îţi doreşti acest lucru, însă la care eşti nevoită să participi.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Leu: Încearcă să nu mai pui atât de mare accent pe lucrurile materiale, cu toate că imaginea contează foarte mult pentru tine.

Cheltuieşti o mulţime de bani pe haine, accesorii şi gageturi şi vrei întotdeauna să fii în pas cu moda şi să ieşi în faţă. Luna august va veni cu o lecţie pentru tine, una care te va învăţa că alte lucruri sunt mult mai importante în viaţă. Bunăstarea celor dragi şi sănătatea sunt cele pe care le vei aprecia mai mult la finalul acestei luni.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Fecioară: Nu stai rău cu banii, însă nici bine.

Cu toate că eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi şi te descurci destul de bine cu ei, îţi pică prost atunci când auzi de la cei din jur că nu eşti situată prea bine pe acest plan. Reproşurile partenerului ar putea să îţi lase un gust amanr luna aceasta, dar asta va afecta relaţia voastră, şi nicidecum alegerile viitoare privitoare la carieră. Norocul îți va surâde în luna august, căci vin bani din câștiguri. Da, tu ești una din zodiile care ar putea câștiga la Loto în august!

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Balanţă: Încearcă să nu aduci nimănui reproşuri cu privire la bani în această lună, chiar dacă situaţia ta financiară este una foarte bună.

Faptul că te descurci bine şi ai o carieră reuşită nu îţi dă dreptul să îi tratezi pe cei din jurul tău cu superioritate. Indiferent dacă este vorba de o persoană apropiată sau nu, cert este că nu te poţi băga în viaţa ei şi nu ai dreptul să îi dictezi alegerile. Mai mult decât atât, nu te folosi de acest aspect pentru a te răzbuna.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Scorpion: Luna august vine cu un eveniment major pentru tine care implică multe cheltuieli.

Ce-i drept, le vei face cu drag şi pasiune, însă tot te vei gândi şi vei regreta uneori atunci când vezi că banii se împuţinează. Cel mai probabil este vorba de propria nuntă, de un botez sau de orice astfel de eveniment de familie. Cu toate acestea, atunci când vei vedea rezultatele, vei fi mulţumită de deciziile luate şi de ce a ieşit doar cu ajutorul creativităţii tale. În schimb, atunci când vine vorba de câștiguri, poate chiar la Loto, ești în preferințele astrelor în luna august.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Săgetător: Luna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe pasiunile tale, chiar şi pe cele mai ascunse.

Fie că ai nevoie de bani sau nu în acest moment, nu ar strica să îţi duci hobby-urile la un alt nivel. Se anunţă vremuri grele, aşa că nu strică să îţi pui deoparte ceva economii. Din fericire, ai parte de suportul celor dragi, iar timpul îţi permite să faci şi altceva în afară de jobul actual. Profită de aceste conjuncturi.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Capricorn: Astrele sunt de partea ta în această lună şi îţi călăuzesc paşii în ceea ce priveşte anumite decizii profesionale.

Vei dobândi mai mult curaj în aceste zile şi vei cere, cel mai probabil, o mărire de salariu ori o funcţie mai pe placul tău. Ai evoluat mult în ultima perioadă, eşti conştientă de acest lucru şi, de asemenea, şi cei din jurul tău. Cere ceea ce meriţi şi ţi se va da. Nu este exclus nici să câștigi o sumă importantă de bani în luna august.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Atenție! Poți fi dat afară de la serviciu

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Vărsător: Încearcă să eviţi pe cât posibil să ai de-a face cu actele sau cu orice document oficial în această lună.

Mintea ta nu este prea limpede, iar oboseala acumulată îţi poate afecta în mod negativ deciziile. Dacă acţionezi impulsiv, există riscul să pierzi o sumă de bani de care depinzi. Nu risca nimic, ci păstrează-ţi banii în siguranţă cel puţin pe parcursul acestei perioade.

HOROSCOP BANI AUGUST 2018. Peşti: Instabilitatea de care dai dovadă în ceea ce priveşte activitatea ta profesională îţi poate aduce bile negre în această lună.

Partea proastă este că pe lângă faptul că îi faci pe cei din jurul tău să nu se poată baza pe tine, există riscul să pierzi bani prin scăderea salariului sau prin ratarea unor proiecte bănoase. Atenţia şi responsabilitatea sunt extrem de importante în job-ul tău. Există un risc crescut de a-ți pierde locul de muncă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×