Horoscop Anca Martin. Ce ne aduce Luna Nouă, în funcție de zodie

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Horoscop
07/03/2019, 10:01
Horoscop Anca Martin. Ce ne aduce Luna Nouă, în funcție de zodie GALERIE FOTO
Horoscop Anca Martin. Ce ne aduce Luna Nouă, în funcție de zodie

Horoscopul prezentat de Anca Martin arată ce ne aduce Luna Nouă în care abia am intrat, în funcție de zodie. Întâi de toate, luna nouă, în astronomie, este faza Lunii care durează 29, 53 de zile, timp în care aceasta se află între Pământ și Soare. Luna întunecată sau Luna Neagră după cum mai este numită, se produce prin definiție în momentul precis al conjucției astronomice în longitudine ecliptică cu Soarele, exact cum se vede aceasta de pe Pământ.

Horoscop Anca Martin. Luna Nouă și beneficiile evenimentului astral, în funcție de fiecare zodie

Existența ei în acest fel influențează toți nativii zodiacului, iar în această săptămână propune trei evenimente noi. De marți am trăit debutul retrogradării lui Mercur în Pești, iar de miercuri Luna Nouă în Pești, apoi, joi, conducția Soarelui cu Neptun din Pești. În segmentul financiar, zodiile marcate acestei configurații sunt Gemenii, Leii, Taurii, Balanțele și Vărsătorii, ce primesc un sprijin în carieră și șase mai mari de câștig.

Horoscop Anca Martin. Ce ne aduce Luna Nouă, în funcție de zodie
În segmentul financiar, zodiile marcate acestei configurații sunt Gemenii, Leii, Taurii, Balanțele și Vărsătorii

Berbec

Potrivit huff.ro, Luna Nouă de astăzi este în casa necunoscutului din horoscopul tău general, așa că s-ar putea să fii mai receptiv decât în mod normal la ceea ce îți transmite intuiția.

Taur

Astăzi se așteaptă aspectul de Lună Nouă în casa proiectelor de grup și a vieții sociale, astfel că, acesta s-ar putea să intre cu rapiditate în horoscopul tău și va lucra la creativitatea și empatia ta.

Gemeni

Astăzi se perfectează Luna Nouă și își face simțită influența din timp. Vizate sunt casa carierei și planul social. Deși tinzi să te bazezi mai mult pe ceea ce îți spune rațiunea, este indicat să îți astupi urechile la ceea ce îți dictează intuiția.

Rac

Se așteaptă deplasări lungi și se deschide o perioadă în care principiile tale ar putea suferi câteva îmbunătățiri. Acestea se mod modifica datorită unui om, o persoană cu o cultură și educație aleasă.

Leu

Luna Nouă vizează astăzi casa transformărilor, motiv pentru care s-au putea să te încerce tot felul de emoții. S-ar putea să te simți vulnerabil, emoțional în fața oamenilor și în special a partenerului, dar mai ales însetat de afecțiune.

Fecioară

Luna Nouă este astăzi în casa parteneriatelor de afaceri și viață, însă prioritatea ta ar trebui să fie relația de cuplu. Ceva nu funcționează bine, așa că merită să-i acorzi mai multă atenție.

Balanță

Luna Nouă este în casa muncii și a sănătății fizice astăzi, ceea ce înseamnă că astăzi atmosfera de la serviciu și ce a tonusului tău ar putea fluctua.

Scorpion

Luna Nouă se face simțită în casa iubirii și a copiilor, iar astăzi este o zi în care ar trbeui să te concentrezi pe cele două.

Săgetător

Vizată de schimbare este casa familiei. Este posibil să atingi echilibrul mult dorit, astfel încât vei simți, după multă vreme, ermonie.

Capricorn

Luna Nouă este în casa comunicării și a rudelor apropiate, iar azi se așteaptă un debut al abilităților tale de socializare care se potențează vizibil.

Vărsător

Astăzi, Luna Neagră se concentrează pe casa banilor, lucru care înseamnă un mare risc. Ai mare grijă la sectorul financiar!!

Pești

Luna Nouă își face de cap în zodia nașterii tale, motiv pentru care îți conferă și un plus de șarm și carismă. Simțiți influența benefică a evenimentului astral în special într-ale dragostei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×