Horia Brenciu, idee năstrușnică pentru liniștea soției sale. Ce a improvizat pentru copii – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 12:27
Horia Brenciu, idee năstrușnică pentru liniștea soției sale. Ce a improvizat pentru copii – Foto
Horia Brenciu și-a bucurat copiii cu o piscină neconvențională. Sursa foto: Instagram

Horia Brenciu este nu doar un cântăreț desăvârșit, ci și un tătic dedicat, unul care nu duce deloc lipsă de imaginație atunci când vrea să își vadă familia fericită.

Horia Brenciu și-a înghesuit copiii într-o cutie, pe post de piscină

Artistul a improvizat o piscină pentru cei doi copii, cu scopul ca aceștia să nu o mai bâzâie la cap toată ziua pe Alice, nevasta lui.

Și-a îndeplinit scopul, iar Alice se poate acum relaxa, în timp ce micuții se bucură de o adevărată piscină, una scoasă din podul casei.

Horia a postat pe Facebook imaginea cu cei doi copii și a povestit cum i-a venit ideea de a le improviza o mică piscină, dându-le astfel idei părinților care nu mai știu cum să-și bucure copii pe perioada pandemiei, mai ales că trebuie să stea cât mai mult în izolare.

„Vrei s-o surprinzi plăcut pe iubita ta soție in carantină? Nimic mai simplu! Ia o cutie pentru depozitare, golește-o, umple-o cu apa caldă și cu rățuște de plastic și invită-ți copiii in “piscină”! Scopul? O ora de relaxare în care jumătatea ta va putea citi, odihni sau uita la serialul ei preferat!”, a scris Brenciu la fotografia postată pe pagina sa de Facebook.

Fanii au reacționat imediat: „Poate faci un video cu tine în cutie”

„PS – Să nu fii surprins! Cutia pentru depozitare e deja in casa ta! O găsești în pod sau in debara! Nu trebuie să investești nimic!”, a completat juratul de la Vocea României.

Imaginea postată de muzician a strâns aproape o mie de like-uri în nici 30 de minute, iar fanii acestuia au lăsat câteva comentarii lăudându-i creativitatea.

„Numai tu poti găsi o rezolvare la tot! Te invidiez!; Merge si o baie in cadă. Să nu răcească afară; Ce idei ai Brenciu, poate faci și un video cu tine în cutie”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Horia Brenciu
Rezultatul ideii lui Horia Brenciu. Sursa foto: Facebook
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×