Horia Brenciu, moment special în carantină cu doi dintre copiii săi. Fanii au înroșit butonul de like – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 18:57
Horia Brenciu, moment special în carantină cu doi dintre copiii săi. Fanii au înroșit butonul de like – Video
Horia Brenciu, moment special împreună cu copiii săi. Sursa foto: capturi Instagram/ Facebook

Horia Brenciu nu se plictisește în carantină. Alături de cei doi copii, Toma și Mina, cântărețul le dă trezirea vecinilor cu cântecele lor.

Horia Brenciu, moment unic cu doi dintre copiii săi pe Facebook

Juratul de la Vocea României a postat un videoclip pe Facebook în care vedetele sunt, de data aceasta, copiii lui. Aceștia cântă acompaniați de celebrul lor tată.

„Sfatul zilei: luați un pian, un microfon și o tobă și anuntați-vă vecinii ca începeți concertul! Dacă nu aveți cele de mai sus, merg și-o oala, un băț și un laptop conectat la internet! De atât aveți nevoie ca sa faceți o mamă fericită! Apropo, mama noastră e in bucatarie. Își savurează LINISTITĂ cafeaua! 🙂 Academia de Arte Horia Brenciu”, a scris muzicianul pe Facebook.

Artistul are 4 copii, însă doar unul este biologic

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar clipul postat de cântăreț a strâns în nici 20 de minute peste 200 de like-uri și zeci de comentarii.

„A ieșit excelent, felicitări! Felicitări tăticului, felicitări copiilor…; O familie de artiști; Foarte bine a sunat, iar toboșarul e super, solista nu mai zic… .minunat; De când suntem în carantină am învățat toate cântecelele pentru copii. Ce e mai grav e că îmi sună în cap toată ziua și mă trezesc fredonând ca și cum ar fi cele mai tari hituri .😂😂😂O fi gravă problema mea?”, sunt câteva dintre comentariile primite de artist.

Cântărețul are patru copii, însă doar unul dintre ei este biologic. Artistul și-a dorit dintotdeauna să aibă moștenitori, iar într-un interviu recent a vorbit și despre posibilitatea de a adopta un al cincilea copil.

„Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări”, a spus Brenciu anul trecut pentru viva.ro.

Sfatul zilei: luați un pian, un microfon și o tobă și anuntați-vă vecinii ca începeți concertul! Dacă nu aveți cele de mai sus, merg și-o oala, un băț și un laptop conectat la internet! De atât aveți nevoie ca sa faceți o mamă fericită! Apropo, mama noastră e in bucatarie. Își savurează LINISTITĂ cafeaua! 🙂 Academia de Arte Horia Brenciu Vocea Romaniei PRO TV

Posted by HORIA BRENCIU on Friday, April 10, 2020

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×