Horia Brenciu, dat afară din platoul unei emisiuni de la Antena 1! Iată motivul!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 18:10
Horia Brenciu, dat afară din platoul unei emisiuni de la Antena 1! Iată motivul! GALERIE FOTO
Horia Brenciu, moment amuzat în Pbservatorul Antenei 1

Horia Brenciu a fost protagonistul unui moment extrem de amuzant, petrecut în cadrul ediției Observatorului de ora 12:00, difuzată marți pe Antena 1. Îndrăgitul artist și om de televiziune a fost invitat în platoul emsiunii de știri pentru a vorbi despre noul său proiect.

Horia Brenciu a fost dat afară din platoul Observatorului de la Antena 1

Cunoscutul cântăreț a venit în platoul emisiunii pentru a povesti despre noua ipostază în care îl putem vedea pe scenă. Este vorba de musicalul „My Fair Lady, spectacol în care Brenciu este protagonist. Entuziasmat peste măsură de acest show, Horia nu a băgat de seamă că spațiul de emisie se epuizase, astfel că prezentatorii s-au văzut nevoiți să-l dea afară din platou, la propriu.

„My Fair Lady” este varianta românească a celebrului spectacol de musical, distins cu 7 premii Tony, în versiunea sa originală. Din distribuția show-ului ce se va juca pe scena unui cunoscut cinematograf din București, mai fac parte  Anca Țurcașiu, dar și soprana Irina Baianț.

Brenciu va juca într-un spectacol de musical
Brenciu va juca într-un spectacol de musical

Horia Brenciu spune adio X Factor?

În altă ordine de idei, Horia Brenciu a comentat recent zvonurile potrivit cărora nu va mai fi jurat în emisiunea X Factor, din sezonul viitor. „Din zvonurile astea, din viaţa publică avută din 93 până astăzi, am învăţat un singur lucru. Să las zvonurile să curgă, dar ceea ce eu fac, la ce mă gândesc eu, să fie practic, să se transforme în realitate. De la musical-urile în care joc, până la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile îşi fac şi ele meseria, creează tensiune sau nu”. 

Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva. Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc. Ceea ce aş vrea eu să spun este că mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună, concerte mai bune, să fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar dacă se numeşte acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred că este un teritoriu care acum încă se descoperă şi vizavi de film, şi de musical. Aş vrea să văd şi să se producă mai multe filme româneşti” , a mai spus îndrăgitul cântăreț și om de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×