Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar. Cât costă recuperarea acestora!

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
15/03/2019, 17:59
Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar. Cât costă recuperarea acestora! GALERIE FOTO
Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar

Autovehiculele parcate regulamentar vor fi, din nou, ridicate de „hingherii” de mașini, iar costurile pentru recuperarea acestora nu sunt deloc mici. Singura veste bună pentru șoferi este că programul de restituire a autoturismelor este non-stop.

Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar. Ce trebuie să știe șoferii

Mașinile au început să fie ridicate de vineri, 15 martie, în Constanța. „Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală. Mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini – 450 de lei, tarif transport mașini – 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi – 60 de lei”, anunță Primăria Constanța.

Autoturismele parcate neregulamentar vor fi depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, de pe strada Caraiman, nr.1. Cei care vor să verifice dacă le-a fost ridicată mașina trebuie să sune la la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța -0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504, precizează autoritățile locale.

Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar. Ce pot face șoferii
Hingherii de mașini au liber din nou la ridicat autovehicule parcate neregulamentar. Ce pot face șoferii

Cine ridică autoturismele

„Activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare este realizată de SC Confort Urban, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța. În prezent, societatea dispune de o autospecială, urmând ca în perioada următoare să mai fie achiziționată încă una”, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

Mai mulți șoferi nemulțumiți au comentat la postare. „Primăria Constanța… Nu ați răspuns la întrebările noastre… Ați facut cumva locuri de parcare ca sa avem unde parca daca tot ridicati masinile?”, a întrebat o femeie. „Întâi parcări , apoi amenzi câte vreți!”, a adăugat o alta.

„Un lucru foarte bun, dar locuri de parcare fizice, nu doar artificii în hârtii, când faceți? O sa reziste acțiunea pana la primul proces câștigat și garantat nu o sa dureze mult…din pacate…”, a apreciat un șofer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×