Hamude de la ”Puterea Dragostei” este în stare de șoc! Tatăl lui este bănuit că a omorât 10 persoane cu spirt falsificat

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 21:33
Hamude de la ”Puterea Dragostei” este în stare de șoc! Tatăl lui este bănuit că a omorât 10 persoane cu spirt falsificat
Hamude de la ”Puterea Dragostei” este în stare de șoc! Tatăl lui, cercetat în dosarul spirtului contrafăcut. sursă foto: facebook

Hamude la Puterea Dragostei este în stare de șoc după ce tatăl lui este bănuit că ar fi omorât 10 persoane, în dosarul spirtului ucigaș. Acesta a fost reținut de procurorii din Iași pentru audieri.

Tatăl lui Hamude de la Puterea Dragostei, bănuit că a ucis 10 persoane

Tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei a fost reținut de procurorii din Iași în cursul nopții trecute, 3 mai 2020, în dosarul deschis de magistrați pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse, în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metilic.

În doasarul spirtului ucigaș au fost aduse la audieri șapte persoane, printre care și tatăl lui Hamude. Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, o societate comercială din București a profitat de starea de urgență și de pandemia mondială și a falsificat mai multe baxuri de spirt pe care le-a vândut la Iași.

Alcool metilic, în locul alcoolului sanitar

„În cursul lunii aprilie 2020, o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti, profitând de situaţia prilejuită de starea de urgenţă cauzată de răspândirea infecţiilor cu virusul COVID-19, a oferit şi livrat reprezentanţilor unei societăţi comerciale din Iaşi mai multe baxuri conţinând PET-uri a câte 500 ml, pe care erau aplicate etichete inscripţionate «Alcool sanitar», ducând în eroare reprezentanţii firmei cu privire la faptul că produsul achiziţionat ar fi alcool sanitar, în condiţiile în care analizele toxicologice efectuate în cauză au evidenţiat prezenţa alcoolului metilic în cantităţi mari, în scopul obținerii unui folos patrimonial injust”, a precizat procurorul Mihaela Apostol, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Hamude are un trecut interesant

Fostul concurent de la Puterea Dragostei are un trecut interesant. De profesie stripper, s-a remarcat cu talentele sale de cuceritor în cadrul mai multor petreceri mondene, unele dintre ele, private. Așa și-a câștigat existența.

A devenit și mai popular în urma dansului provocator pe care l-a avut în fața Elenei Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×