Grimes, iubita lui Elon Musk, a născut. Primele informații despre bebeluș. Numele bizar pe care l-a ales

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 13:31
Grimes, iubita lui Elon Musk, a născut. Primele informații despre bebeluș. Numele bizar pe care l-a ales
Iubita lui Elon Musk a născut un băiețel. Sursa foto: hepta.ro

Grimes, iubita lui Elon Musk, a născut. Patronul companiilor Tesla, SpaceX și OpenAI a făcut anunțul într-o discuție purtată cu fanii săi pe Twitter și s-a declarat extrem de fericit.

Iubita lui Elon Musk a născut un băiețel

Afaceristul originar din Africa de Sud a dat și primele informații despre starea bebelușului adus pe lume de partenera sa, cântăreața Grimes.

Acesta a spus că „mama și bebelușul se simt bine”. Vizionarul care vrea să ducă oamenii pe planeta Marte a dezvăluit și sexul bebelușului. Este un băiețel care ar putea purta numele „X AE A-12 Musk”, un nume destul de straniu.

Chiar dacă Musk nu a vrut să vorbească despre mama bebelușului, presa americană scrie că este cu siguranță artista canadiană Grimes, cea cu care a fost văzut împreună în ultima perioadă.

De altfel, artista a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea însărcinată, la începutul lunii ianuarie. Claire Elise Boucher a spus că tataăl copilului este Musk, aceasta devenind mamă la 32 de ani pentru prima oară, notează Daily Mail.

Cei doi ar fi împreună din anul 2018, iar despre relație lor se vorbește din momentul în care Grimes a participat la Met Gala, unde a purtat un colier cu logo-ul companiei Tesla.

Viața amoroasă a patronului OpenAI și Tesla Motors

Elon Musk mai are, pe lângă noul membru al familiei sale, alți cinci copii: doi gemeni și trei tripleți.

Toți cei cinci copii provin din căsătoria cu Justine Wilson și au fost concepuți prin fertilizare in vitro. Cu Justine, omul de afaceri a fost căsătorit timp de 18 ani, din anul 2000 până în 2008.

Acesta a mai fost apoi căsătorit cu Talulah Riley chiar de două ori, între anii 2010 și 2012, iar apoi între 2013 și 2016, însă nu a fost să fie împreună.

Primul copil pe care l-a avut Musk cu Wilson a murit din cauza unui sindrom extrem de rar, la câteva săptămâni după naștere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×