Elon Musk își vinde proprietățile de lux din Los Angeles. Imobilele îl trag în jos

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 23:24
Elon Musk își vinde proprietățile de lux din Los Angeles. Imobilele îl trag în jos
Elon Musk își vinde proprietățile de lux din Los Angeles sursă foto: facebook

Elon Musk și-a scos la vânzare proprietățile, așa cum a aunțat încă de săptămâna trecută, pentru a se ocupa exclusiv de proiectele sale dintre Pământ și Marte. Două dintre luxoasele imobile se află deja pe site-urile de imobiliare, iar valoarea lor depășește 35 de milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Elon Musk a început să își vândă casele de lux din Los Angeles

Fondatorul Tesla şi SpaceX, excentricul Elon Musk, a scos la vânzare două dintre proprietățile de lux din faimosul cartier Bel Air din Los Angeles.  Una dintre vile, de dimensiunile unui conac, are șapte dormitoare, o bibliotecă situată pe două etaje, o piscină şi un teren de tenis.

Elon Musk a cerut pe ea 30 de milioane de dolari, după ce acum câţiva ani a achiziționat-o cu 17 milioane de dolari. A doua proprietate pe care o vinde este situată pe aceeaşi stradă şi este o vilă care a aparţinut celebrului actor Gene Wilder.

Valoarea ei a crescut în timp, iar acum Elon Musk cere pe ea 9,5 milioane de dolari.

Musk vrea să se dedice proiectelor din spațiu

Elon Musk nu duce lipsă de bani, chiar dacă Statele Unite au fost grav afectate de pandemia de coronavirus și multe dintre actrivități au fost blocate.

Motivul pentru care vrea să scape de cele mai multe dintre proprietăți este dorința de a se concentra mai mult pe proiectele sale dintre Pământ și Marte.

Vilele de lux, întreținerea lor și tot ce implică buna lor funcționare nu îi ofereau timpul necesar pentru a se ocupa de noile proiecte.

Zilele trecute, Elon Musk a postat pe Twitter mai multe mesaje controversate, printre care şi unul în care spunea că preţul acţiunilor Tesla este prea mare. Piaţa a reacţionat imediat, acţiunile Tesla s-au prăbuşit cu 9%, ceea ce a șters instant 14 miliarde de dolari din valoarea de piață a companiei.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×