Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader! S-a aflat abia acum

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/08/2019, 09:05
Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader! S-a aflat abia acum GALERIE FOTO
Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader

Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader! Familia și prietenii omului de afaceri se tot gândesc dacă acesta putea fi salvat cumva, sau dacă se putea salva singur. Marcel Toader mai suferise un atac de cord în urmă cu ceva timp, iar medicii i-au prescris un tratament foarte serios.

Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader

Ei bine, Marcel Toader a renunțat în ultima perioadă la tratamentul oferit de medici. Acesta le-a spus prietenilor că ia prea multe pastile pe zi, așa că a mai renunțat la ele. Marcel Toader a renunțat la medicație, deși fusese descoperit cu aritmie și necroză cardiacă.

Omul de afaceri trebuia să se opereze de necroză cardiacă, însă acesta a tot amânat intervenția chirurgicală, speriat poate de complexitatea ei. Amânarea operației, renunțarea la medicamente și stresul din ultima perioadă se pare că l-au răpus pe Marcel Toader.

Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader
Greşeala fatală pe care a făcut-o Marcel Toader

Marcel Toader renunțase la pastilele pentru inimă

Marcel Toader era destul de stresat, în ultima perioadă, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. Urma să fie evauat din casă, iar prietenii săi nu mai aveau de gând să-i restituie banii luați cu împrumut. Îi dăduse în judecată pentru recuperarea a 60 de mii de euro, dar procesul era unul greoi.

„Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea. Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă.

Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd” , spunea Marcel Toader. Acesta a murit, sâmbătă, în urma unui infarct. Fostul rugbyst a murit la 56 de ani, sâmbătă, în timp ce se afla la masă cu un prieten. A căzut cu capul pe masă și a decedat. Medicii l-au resuscitat timp de 45 de aminute, dar fără vreun rezultat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×