Gravidă salvată de lătratul cățelușei sale. Medicii au confirmat motivul pentru care animalul se uita urât la pântecele femeii

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/06/2019, 19:25
Gravidă salvată de lătratul cățelușei sale. Medicii au confirmat motivul pentru care animalul se uita urât la pântecele femeii
Alhanna a fost salvată de cățelușa ei. Sursa foto: Daily Mail

O gravidă din Marea Britanie a fost salvată de la moarte de cățelușa ei pe nume Keola. Alhanna Butler îi va fi recunoscătoare toată viața patrupedului asta pentru că, la puțin timp înainte să nască, în luna a 8-a de sarcină, animalul a avertizat-o că ar urma să i se întâmple ceva rău dacă nu merge la medic.

Gravidă salvată de lătratul unei cățelușe

Astfel se face că Alhanna, după care Keola se ținea peste tot, a fost foarte mâhnită să vadă că în ultima vreme cățeaua lătra extrem de agitată către burtica ei. La început nu a luat în seamă lătratul animalului, dar Keola devenea pe zi ce trece tot mai insistentă, ca și cum ar fi vrut să îi spună că este în pericol.

Femeia a început să se simtă prost și s-a speriat foarte tare după ce a citit pe Internet că anumite rase de câini pot simți problemele medicale ale stăpânilor pentru că au un simț extrem de bine dezvoltat. Ca să scape de lătratul cățelei, și-a făcut niște analize de rutină să afle dacă există ceva în corpul ei care poate provoca furia câinelui.

Femeia descoperise că avea o infecție la rinichi, în luna a 8-a de sarcină. Sursa foto: Daily Mail

Alhanna a fost tratată de boală și a născut apoi un copil sănătos

Doctorii au descoperit, după ce britanica a repetat analizele la mai multe clinici pentru a le compara, că gravida avea o infecție la rinichi. Medicii i-au spus că dacă mai întârzia mult era în pericol atât ea cât și fătul. Alhanna a fost tratată de boală în ultima lună de sarcină, iar  tratamentul a continuat și după ce a adus pe lume un copil sănătos.

Acest caz nu este unul izolat. Experții spun că animalele pot simți anumite lucruri care nu sunt în regulă cu noi, chiar și din punct de vedere medical. Medicii nu au reușit să explice acest caz uluitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×