Grav incident la Gara de Nord! Un tren a deraiat, la un pas de a intra pe peronul central

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 21:54
Grav incident la Gara de Nord! Un tren a deraiat, la un pas de a intra pe peronul central GALERIE FOTO
Grav incident la Gara de Nord. Sursa foto: Digi24

Un incident grav a avut loc în această seară în Gara de Nord din Bucureşti, după ce un tren particular nu a oprit la timp. Acesta a deraiat şi nu a putut fi oprit nici măcar de tampoanele care se aflau pe capătul liniei şi a ajuns până aproape de pavaj.

Conform celor spuse de către Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Căilor Ferate Române, incidentul a avut loc în jurul orei 20:35, la manevra de regarare a unei garnituri de tren goale. Aceasta avea nouă vagoane, iar mecanicul a depăşit parapetul de la linia 6, acolo unde trebuia să oprească pentru a prelua călătorii ce mergeau către Braşov. 

Grav incident la Gara de Nord! Un tren a deraiat

S-a produs inclusiv deraierea ultimului vagon, cel de-al nouălea. Traficul trenurilor care trebuiau să sosească în Gara de Nord nu a fost afectat de acest incident şi nici nu au existat persoane rănite, conform celor declarate de purtătorul de cuvânt.

Fotografie de la incidentul petrecut în Gara de Nord, din Bucureşti
Fotografie realizată la incidentul petrecut în Gara de Nord, din Bucureşti. Sursa foto: Digi 24

După producerea accidentului s-a aşteptat decizia operatorului privat de a continua sau nu călătoria către Braşov sau cum se va proceda cu pasagerii care şi-au cumpărat biletele pentru cursa respectivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×