Incident neobișnuit în Botoșani! Bărbat bătut de nevastă cu ceaunul

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 12:36
Incident neobișnuit în Botoșani! Bărbat bătut de nevastă cu ceaunul
Un bărbat din localitatea Flămânzi din județul Botoșani, a fost bătut de nevastă cu ceaunul

Un bărbat din localitatea Flămânzi din județul Botoșani, a fost bătut de nevastă cu ceaunul. Conform monitorulbt.ro, omul a ajuns la spital de Crăciun după ce a fost altoit de soția sa. Probabil sătulă pentru că a muncit de una singură pentru a pregăti bucatele specifice evenimentelor, femeia a răbufnit atunci când a văzut că soțul ei vine acasă beat și în Ajun. Nervoasă, soția a luat ce a prins la îndemână și și-a lovit partenerul.

Din păcate, femeia a prin un ceaun pe port de armă, astfel că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, s-a ales cu un traumatism grav în zona capului. Ulterior, acesta a mai avut puterea să sune la 112, iar la fața locului a ajuns un echipal de la Ambulanță, care i-a acordat primul ajutor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Urgențe.

Incident mai puțin obișnuit în Botoșani! Un bărbat a fost bătut de nevastă cu ceaunul

Acesta este și cazul unui alt bărbat din Mihăileni, în vârstă de 30 de ani. Acesta a luat bătaie cu un consătean, în fața barului în care consumare băuruti alcoolice. În cele din urmă, agresorul, în vârstă de 20 de ani, și-a trântit victima la pământ, acolo unde a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Potrivit cadrelor medicale, în total, au fost peste 20 de victime ale agresiunilor ce au ajuns la Urgențe.

Incident neobișnuit în Botoșani! Bărbat bătut de nevastă cu ceaunul
Conform monitorulbt.ro, omul a ajuns la spital de Crăciun după ce a fost altoit de soția sa

O mare parte dintre ei au spus că urmează să își scoată certificate medico-legale pentru a face plângeri la poliție. De latfel, numărul mare al celor agresați a fost concurat cu succesul de cel al persoanelor afectate de consumul excesiv de băuturi alcoolice. Un asistent din cadrul UPU-SMURD a precizat că : ”Peste 30 de persoane au ajuns în serviciul nostru fie cu intoxicaţii etanolice, fie cu alte afecţiuni sau traumatisme cauzate de consumul în exces de alcool. Mulţi dintre ei ajungând la spital chiar cu ambulanţa”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×