Grav accident pe A1, între Deva și Nădlac. O tânără a murit, alți doi sunt răniți. Un elicopter SMURD, la fața locului

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 12:46
Grav accident pe A1, între Deva și Nădlac. O tânără a murit, alți doi sunt răniți. Un elicopter SMURD, la fața locului
Grav accident pe A1. Sursa foto: mediafax.ro

Un grav accident s-a produs astăzi pe A1, între localitățile Deva și Nădlac. O tânără a murit, iar în urma acestui accident, alte două persoane au fost rănite. La fața locului au ajuns în scurt timp echipajele ISU și poliția, chiar și un elicopter SMURD.

Accident pe A1: o tânără a murit

Traficul este blocat în acest moment în zonă având în vedere că un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar drumul poate fi curățat abia după ce se încheie cercetarea la fața locului. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 504, pe breteaua de ieșire către localitatea Giarmata, județul Timiș, traficul este întrerupt pe sensul către Arad, din cauza unui autoturism care s-a răsturnat pe carosabil. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului”, transmite Infotrafic.

Răniți au între 20 și 25 de ani

Conform ultimelor informații apărute despre acest accident, este posibil ca circulația să fie reluată pe A1 în aproximativ 40 de minute – o oră. „La fața locului este și elicopterul SMURD. Intervin trei autospeciale ASAS cu modul de descarcerare, 1 SMURD, 1 SAJ”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, notează mediafax.ro.

Cele trei victime au vârstele cuprinse între 22 și 24 de ani. Cei doi răniți, bărbat și femeie, au ajuns în cele din urmă la spital. Anchetatorii au deschis un dosar pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×