Accident la ieșirea din Buzău, pe Drumul European E85. 5 persoane au fost rănite

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 08:34
Accident la ieșirea din Buzău, pe Drumul European E85. 5 persoane au fost rănite
Accident grav în Buzău, pe E85. Sursa foto: știrileprotv.ro

Un grav accident s-a produs la ieșirea din Buzău, pe Drumul European E85, din cauza unei mașini care circula pe contrasens. 5 persoane au fost rănite în urma acestei ciocniri, iar printre ele se află și două femei însărcinate. Autoturismul care circula neregulamentar era condus de o femeie în vârstă de 49 de ani.

Accident pe Drumul European, pe E85. 5 persoane la spital

În urma impactului dintre cele două mașini, vehiculul condus de femeia de aproape 50 de ani a luat foc, notează știrileprotv.ro. Potrivit informațiilor oferite de polițiști, femeia de 49 de ani era singură în mașină în momentul producerii accidentului. La fața locului au ajuns imediat salvatorii, mai multe echipaje de descarcerare, dar și polițiștii, pentru a face ancheta de la fața locului.

Pompierii au fost solicitați pentru stingerea incendiului care a cuprins mașina condusă de femeia care circula pe contrasens. „Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea incendiului la un autoturism şi descarcerarea a două persoane. La faţa locului, persoanele s-au autoevacuat, am stins incendiul şi am deconectat bateriile” a declarat plutonierul adjunct Cătălin Neagu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău.

Una dintre femeile însărcinate grav rănite, la Bagdasar Arseni

La spital au ajuns toate cele 5 persoane implicate în accident: șoferița de 49 de ani plus celelalte patru persoane din mașina bușită, un șofer de 30 de ani și trei femei care se aflau în interior, printre care două gravide. Una dintre femeile însărcinate, în vârstă de 24 de ani, a fost transferată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni. „Acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a spus Cosmin Rădulescu de la Poliția Rutieră Buzău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×