Imagini din interiorul unei ambulanțe din Pitești implicată într-un accident rutier! Paramedicii zboară pur și simplu după impact. Video

Imagini din interiorul unei ambulanțe din Pitești implicată într-un accident rutier! Paramedicii zboară pur și simplu după impact. Video
Imagini din interiorul unei ambulanțe răsturnate la Pitești *foto: captură youtube

Noi imagini au apărut de la un accident care s-a petrecut zilele trecute la Pitești. Este vorba despre accidentul în care a fost implicată o ambulanță care avea semnele acustice și luminoase în funcțiune și care a pătruns pe culoarea roșie a fost lovită de o mașină. Automobilul a intrat pe culoarea verde și nu a observat mașina de la SMURD. Astfel, în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat. Acum imaginile cu ce s-a întâmplat în interiorul ambulanței în timpul impactului au ajuns pe internet.

Paramedicii sunt aruncați în aer în interiorul ambulanței în urma accidentului

Pe imaginile surprinse de camera video din interiorul ambulanței SMURD se vede violența impactului în care au fost implicate ambulanța și automobilul. În urma acestuia, paramedicii sunt aruncați pur și simplu în aer. În ambulanță se aflau patru persoane, șoferul, un voluntar și doi paramedici.

Trei dintre aceste persoane au ajuns la spital, dar și soția șoferului autoturismului, care a intrat în autospeciala de la SMURD. Din fericire, rănile nu au fost foarte grave, întrucât ambii șoferi au reușit să frâneze înainte de impact. Conform ISU Argeș, pe tot parcursul deplasării, echipajul SMURD de prim ajutor calificat a avut în funcţiune semnalele luminoase şi sonore.

Unde se îndrepta ambulanța SMURD care a fost implicată în accident

Echipajul SMURD se îndrepta spre Găvana, unde o femeie de aproximativ 60 de ani a suferit de fractură la nivelul mâinii drepte. Cum ambulanța de la urgențe a suferit accest accident, în locul ei a ajuns la femeie un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Femeia a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital, arată site-ul local sursata.ro.

Legea arată că ambulanțele au regim de circulație prioritară „atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. Pentru a avea prioritate de trecere, aceste autovehicule trebuie să aibă în funcţiune semnalele luminoase şi sonore.”

De asemenea, conducătorii auto ale acestor autovehicule pot  încălca regimul legal de viteză sau alte reguli de circulaţie, „cu excepţia celor care reglementează trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×