Grav accident la Roma! Sunt 29 de răniți după ce un autobuz a intrat într-un copac

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 20:48
Grav accident la Roma! Sunt 29 de răniți după ce un autobuz a intrat într-un copac GALERIE FOTO
Un accident grav s-a produs în Roma în această dimineață. Sursa foto: digi24.ro

Un accident grav s-a produs în această dimineață în capitala Italiei după ce șoferul unui autobuz a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Surse din cadrul serviciiilor de intervenție au declarat că sunt rănite 29 de persoane.

29 de persoane au fost rănite într-un accident grav produs în Roma

Un autobuz al liniei publice din Roma a fost implicat într-un accident auto în cursul dimineții. Autobuzul care circula pe linia 301 a companiei de transport în comun ATAC a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs în zona Oriolo/Cassia din Roma, iar în urma impactului au fost rănite 29 de persoane.

Autoritățile care au intervenit la locul accidentului au oferit presei un bilanț preliminar. Din totalul celor 29 de persoane care au fost rănite în accident 9 sunt în stare gravă și au fost transportate de urgență la spital. Șoferul autobuzului se află printre persoanele care sunt în stare critică.

9 dintre victime sunt în stare gravă
29 de persoane au fost rănite după ce șoferul unui autobuz a intrat într-un copac. Sursa foto: Twitter.com

Autoritățile italiene cercetează cazul și caută vinovatul

Polițiștii italieni care s-au deplasat la fața locului l-au testat pe șoferul autobuzului pentru a vedea dacă a consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise. De asemenea, anchetatorii au verificat și telefonul șoferului italian pentru a vedea dacă a fost folosit în momentul în care s-a produs accidentul, scrie Mediafax. Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incident.

Mai multe persoane au postat pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, imagini de la fața accidentului. Internauții au atras atenția asupra faptului că autobuzul avea o vechime de 12 ani, iar de la începutul anului au luat foc 25 de autobuze ale companiei de transport în comun.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×