Grav accident în Neamţ! Doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi! S-a activat planul roşu de intervenţie

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 09:00
Grav accident în Neamţ! Doi oameni au murit şi alţi şapte au fost răniţi! S-a activat planul roşu de intervenţie
Grav accident în Neamț: 2 persoane au decedat. Sursa foto: ziuaconstanța.ro

Un grav accident a avut loc în județul Neamț, unde doi oameni au decedat și alți șapte au fost răniți. S-a activat inclusiv planul roșu de intervenție în localitatea Poienari.

Accident în Neamț soldat cu 2 morți

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 15 D, în Poienari. Coliziunea a avut loc între un microbuz care sosea din Londra, Marea Britanie și câțiva copaci de pe marginea drumului.

Se pare că șoferul care transporta oamenii spre Vaslui a pierdut la un moment dat controlul volanului, iar mașina s-a făcut zob.

2 morți, o persoană în comă, 6 grav răniți

Două persoane au murit în urma acestui accident nefericit, produs acum, înainte de Sărbători.

Trei din nouă oameni aflați în microbuz au fost scoși din mașină de alte persoane care participau la trafic. La fața locului au ajuns echipajele SMURD, pompierii și polițiștii.

Pe lângă cei doi morți, alți șapte sunt răniți. Unul dintre răniți este în comă severă, iar ceilalți șase au răni destul de serioase, dar sunt conștienți.

Purătorul de cuvânt al ISU Neamț a declarat pentru Ziua de Constanța că „la fața locului s-au deplasat un ofițer și 22 de subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea, trei ambulanțe SMURD, iar de la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului patru echipaje”.

De asemenea, „în urma accidentului au rezultat nouă victime din care șapte au fost transportate la CPU Roman (șase policontuzionate, conștiente și una în comă), iar două persoane au fost declarate decedate la fața locului”, mai scrie ziuaconstanța.ro despre accidentul petrecut azi noapte în județul Neamț.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×