Grațiela Duban și Ghiță Balmuș au dat cărțile pe față. Ce fel de relație au avut la Survivor: „Știa că oarecum mă doare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 08:58
Grațiela Duban și Ghiță Balmuș au dat cărțile pe față. Ce fel de relație au avut la Survivor: „Știa că oarecum mă doare”
Grațiela Duban și Ghiță Balmuș au vorbit despre relația lor de la Survivor. Sursa foto: capturi Kanal D

Grațiela Duban și Ghiță Balmuș s-au văzut din nou după o perioadă în care nu au putut comunica unul cu celălalt. Chiar dacă discuția purtată a avut loc prin videocall în public, cei doi nu și-au economisit niciun cuvânt și și-au deschis sufletul.

Grațiela Duban, deranjată de cum a poreclit-o Ghiță Balmuș după plecarea ei de la Survivor

Pe insula din Dominicană, Grațiela și Ghiță aveau o relație destul de periculoasă având în vedere că vedeta este căsătorită cu actorul Andrei Duban.

Grațiela a fost acuzată de fanii emisiunii Survivor inclusiv că l-ar fi înșelat pe Andrei cu Ghiță după ce au văzut aproape zi de zi imagini în care cei doi se purtau ca niște iubiți.

„Noi doi am avut o relație normală, de prieteni”

După eliminarea din emisiune, Ghiță a rămas singur și a vorbit despre buna lui prietenă folosind apelativul de „răposată”, lucru care a scos-o din sărite pe femeie.

Acesta a fost și principalul reproș pe care i l-a adus Grațiela aseară lui Ghiță, la revederea de la FanArena, scrie wowbiz.ro.

„Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă”, au fost explicațiile oferite de Balmuș.

„Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat. Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis „Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”. De acolo a plecat răposata”, a continuat Ghiță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×