Google+ se închide! Salvați-vă urgent toate documentele din arhiva personală salvată pe Google! Anunț oficial

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
03/02/2019, 16:11
Google+ se închide! Salvați-vă urgent toate documentele din arhiva personală salvată pe Google! Anunț oficial GALERIE FOTO
Google+ se va închide în aprilie

Începe procedura de închidere a Google+, așa că este momentul oportun pentru a vă salva toate documentele din arhiva personală salvată în Google. Mai exact, săptămâna viitoare va începe procesul de închidere definitivă a rețelei de socializare, programată în luna aprilie.

Înainte de închiderea Google+, gigantul tehnologic nu va mai permite crearea conturilor noi începânt de la 4 februarie. De asemenea,, utilizatorilor rețelei li s-a recomandat să descarce și salveze conținutul personal încăcat în Google+ înainte ca serviciul să se închidă.

Google+ se închide!Reprezentanții gigantului tehnologic au sfătuit utilizatorii să-și salveze toate documentele personale

Anunțul companiei a fost: „ La 2 aprilie contul dumneavoastră Google+ şi orice pagină Google+ pe care aţi creat-o vor fi închise şi vom începe ştergerea conţinutului din conturile consumatorilor Google+.” 

Google+se închide! Salvați-vă urgent toate documentele din arhiva personală salvată pe Google! Anunț oficial
Inițial, data stabilită pentru închiderea rețelei era în luna august

În anunțul companiei se subliniază și: „Procesul de ştergere a conţinutului conturilor consumatorilor Google+, paginilor Google+ şi a arhivelor albumelor va dura câteva luni, iar în această perioadă conţinutul ar putea rămâne activ.”

Google+se închide! Salvați-vă urgent toate documentele din arhiva personală salvată pe Google! Anunț oficial
Rețeaua se închide după ce anterior au fost expuse informaţiile personale a unui număr până la 500.000 de persoane.

Închiderea Google a fost anunțată în luna octombrie, după ce o creșă descoperită anterior a expus lumii toate informațiile personale a unui număr până la 500.000 de oameni. Inițial, data stabilită pentru închiderea rețelei era în luna august, anul 2019, dar compania a hotărât schimbarea acesteia pentru luna aprilie, în urma unei defecțiuni de software înregistrată pe această platformă.  Această rețea a fost lansată în luna iunie, anul 2011, dar s-a luptat corp la corp cu cel mai important competitor din sectorul media de socializare, Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×