Golden Retriever, ucis cu sânge rece de propriul stăpân. L-a înjunghiat de 100 de ori, fără milă. Veterinarii, șocați!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 12:27
Golden Retriever, ucis cu sânge rece de propriul stăpân. L-a înjunghiat de 100 de ori, fără milă. Veterinarii, șocați!
Câine din rasa Golden Retriever, ucis cu bestialitate

Crimă șocantă petrecută într-un oraș din Statele Unite ale Americii. Un bărbat este acuzat de uciderea cu sânge rece a câinelui său.Autoritățile au demarat deja toate investigațiile necesare și vin cu detalii terifiante în acest caz.

Caz șocant. Și- a ucis propriul câine cu bestialitate

Jacob Bushkin, pe numele său, este un bărbat din Phoenix, Arizona. Acesta a fost reținut de autoritățile americane după ce și-a ucis cu sânge rece animalul de companie. Este vorba despre un cățeluș din rasa Golden River, omorât prin multiple lovituri de cuțit, chiar de către stăpânul său.

Cum s-a petrecut crima
Cum s-a petrecut crima

Familia bărbatului a fost cea care a găsit patrupedul care zăcea fără suflare într-un sac de gunoi. Ulterior, acesta a fost dus la o clinică veterinară. Medicii au sesizat atât autoritățile, cât și Humane Society din Arizona.

Cum s-a petrecut odioasa crimă

În urma anchetei efectuate de către forțele de ordine, s-a ajuns la concluzia că animăluțul a fost înjunghiat de mai bine de 100 de ori, fiind încă în viață înaintea presupusului atac. Bushkin a fost arestat sub acuzația de ucidere a propriului animal de companie.

Simpaticul patruped a fost ucis cu 100 de lovituri de cuțit
Simpaticul patruped a fost ucis cu 100 de lovituri de cuțit

Conform anchetatorilor, bărbatul suferă de tulburări bipolare. Josh Bushkin, în vârstă de 27 ani și-ar fi sunat membrii familiei pentru a-i anunța că animalul său de companie, în vârstă de 4 ani, a fost găsit mort. Ajunși la fața locului, aceștia au descoperit câinele aruncat într-un sac de gunoi și au decis să-l ducă la veterinar.

Criminalul a fost arestat. Îl așteaptă ani grei de închisoare

Ulterior, medicii au luat decizia de a contacta poliția din regiunea respectivă, dar și reprezentanții Arizona Humane Society.  Trupul neînsuflețit al patrupedului a fost preluat de autorități. În urma necropsiei, s-a constatat că acest a fost ucis prin multiple lovituri de cuțit. Surse din interiorul Scottsdale Police Department au declarat că bărbatul suferă de grave probleme psihice, fiind bipolar. Se consideră că aceste tulburări l-ar fi împins să comită groaznicul gest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×