Globurile de Aur 2019: Rochii exclusiviste și diamante de milioane de dolari pe covorul roșu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/01/2019, 11:27
Globurile de Aur 2019: Rochii exclusiviste și diamante de milioane de dolari pe covorul roșu GALERIE FOTO
Ținutele vedetelor de la Globurile de Aur 2019 au uimit pe toată lumea

Premiile Globurilor de Aur din 2019 au surprins ținute extrem de extravagante. Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în vestimentații care mai de care mai sclipitoare, elegante sau în vogă.  Anul 2019 a fost un an cu o premieră în istoria Globurilor de Aur. Ediția cu numărul 76 a avut primul premiu pentru o personalitate din industria televiziunii, anume Carol Burnett.

‘Ni s-a oferit un dar: o pânză pe care noi trebuie să o pictăm cu talentul nostru – una care poate să-i facă pe oameni să râdă sau să plângă sau poate ambele’, a declarat aceasta. În mare parte doamnele de la Hollywood au preferat să se bazeze pe bijuterii din diamante pentru a surprinde eleganța și rafinamentul. Gazdele premiilor au schimbat pe parcursul serii nu mai puțin de 3 ținute.

Globurile de Aur 2019: Ținute de milioane de dolari

Gala premiilor mult așteptate ale Globurilor de Aur 2019 a adus pe covorul roșu vestimentații extrem de scumpe. Cele mai în vogă și mai elegante ținute s-au plimbat pe scena premiilor. Aparițiile cele mai apreciate au fost cele ale vedetelo: Lady Gaga, Julianne Moore, Lucy Liu și Sandra Oh, cele două din urmă fiind gazdele galei de anul acesta.

Vestimentații uimitoare la Globurile de Aur 2019
Vestimentații uimitoare la Globurile de Aur 2019

Lady Gaga a purtat o rochie uimitoare, blue Valentino Haute couture, care se potrivea mănușă cu părul vedetei. La gât a avut o piesă de nu mai puțin de 5 miloane de dolari, un colier de la Tiffany & Co, conform The Hollywood Reporter.  Se pare că majoritatea actrițelor au optat ca piesa de rezistență bijuterii cu diamante .

Ținutele de la Globurile de Aur 2019
Ținutele de la Globurile de Aur 2019. Vedetele s-au întrecut în vestimentații! Brand-urile cele mai căutate au fost pe covorul roșu

Gemma Chan a ales și ea tot Valentino Haute Couture, pe care i-a asortat cu pantofi din brand-ul renumit Christian Louboutin și niște cercei cu diamante de la Forevermark.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×